1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Ender Özatay Nordex Enerji yeni Genel Müdürü oldu

Ender Özatay Nordex Enerji yeni Genel Müdürü oldu

Ender Özatay, Nordex Enerji A.Ş.‘nin Türkiye ve Orta Doğu Bölge Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü olarak yeni görevine başladı.

Ender Özatay Nordex Enerji yeni Genel Müdürü oldu

Enerji Günlüğü - Nordex Enerji A.Ş’nin yeni Türkiye ve Orta Doğu Bölge Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürlüğü’ne Ender Özatay getirildi.

Rüzgar türbini üreticisi Nordex Enerji A.Ş, yeni genel müdürünü seçti. Farklı global şirketlerde üst düzey yönetici olarak görev yapan Ender Özatay, Nordex Enerji A.Ş.‘nin Türkiye ve Orta Doğu Bölge Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü olarak yeni görevine başladı.

Özatay, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi'nden 1996 yılında mezun oldu. İş hayatına aynı yıl Yapı Merkezi’nde satış mühendisi olarak adım attı. Yapı Merkezi’nde çalışırken bir yandan da Marmara Üniversitesi’nde MBA eğitimini tamamlayan Özatay, son olarak Avusturya’lı DOKA’da, Türkiye ve Orta Asya Ülkelerinden Sorumlu Genel Müdürlüğünü yürüttü.

Alman Nordex Group, Türkiye’de 3 GW’ın üzerinde kurulu güç ve 1000’den fazla türbiniyle faaliyet gösteriyor ve %29,86 pazar payına sahip.

Önceki ve Sonraki Haberler