1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ENER-G Türkiye piyasasına girdi

ENER-G Türkiye piyasasına girdi

Avrupa’nın kojenerasyon şirketi  Ener-G, PNQ  Teknoloji Sistemleri A.Ş. ana distiribütörlüğünde Türkiye’de de faaliyet gösterecek.

ENER-G Türkiye piyasasına girdi

Enerji Günlüğü - Avrupa’nın kojenerasyon şirketi  Ener-G, PNQ  Teknoloji Sistemleri A.Ş. ana distiribütörlüğünde  Türkiye’de de faaliyet göstermeye başladı.  

AVM, turizm işletmeleri, hastaneler ve benzeri  birçok toplu yaşam alanlarında bütçenin yüzde 30’unun enerji harcamalarına ayrıldığı için kojenerasyonun öneminin giderek arttığı günümüzde,  Avrupa’nın kojenerasyon şirketi  Ener-G, PNQ  Teknoloji Sistemleri A.Ş. ana distiribütörlüğünde  Türkiye’de de faaliyet göstermeye başladı.  

İŞ GELİŞTİRME DİREKTÖRLÜĞÜNE ATAMA

PNQ  Teknoloji Sistemleri A.Ş.’nin “İş Geliştirme Direktörü”  enerji ve jeneratör sistemleri  sektörünün deneyimli  ismi Murat Erden oldu. 

Murat Erden, 2010 yılından beri  FG Wilson Türkiye’de İş Geliştirme ve Özel Müşteriler Satış Müdürü olarak görev yapıyordu.  PNQ  Teknoloji Sistemleri A.Ş.’ye transfer olan Erden, İstanbul Teknik Üniversitesi Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği bölümünden 2007 yılında mezun oldu.  

Mezun olduktan sonra  enerji  alanında faaliyet gösteren Schlumberger firmasının Rusya ve Azerbaycan’daki çeşitli petrol alanlarında saha mühendisi olarak çalışmaya başladı. İş hayatına Türkiye Petrolleri A.O.’nun yurtdışı işlerini yapan TPIC şirketinde devam eden Murat Erden;  2010 yılında FG Wilson Türkiye’de Doğal Gazlı ve Çift Yakıtlı Jeneratör Sistemlerinin projelendirilmesi ve satışı, kojenerasyon sistemlerinin fizibilitelerinin yapılması ve tekliflendirilmesi, dizel jeneratör setlerinin şartnamelerinin incelenmesi ve satışı işlerinden sorumlu Proje Mühendisi olarak görevini sürdürdü. 

PNQ  Teknoloji Sistemleri A.Ş.’ye  İş Geliştirme Direktörü  olarak transfer olan Murat Erden, şirket bünyesinde satış hedeflerini gerçekleştirmek, farklılık yaratacak  çözümler geliştirmek, müşteri bağlılığını arttırmak gibi görevleri üstlendi.

Çok iyi derecede İngilizce bilen Murat Erden, 1984 yılında doğdu.

Önceki ve Sonraki Haberler