1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji Araştırma Merkezi Altınbaş Üniversitesi’ne bağlandı

Enerji Araştırma Merkezi Altınbaş Üniversitesi’ne bağlandı

Daha önce Kemerburgaz Üniversitesine bağlı Enerji ve Çevre Uygulama ve Araştırma Merkezi Altınbaş Üniversitesine bağlandı. 

Enerji Araştırma Merkezi Altınbaş Üniversitesi’ne bağlandı

Enerji Günlüğü - Daha önce Kemerburgaz Üniversitesine bağlı olan Enerji ve Çevre Uygulama ve Araştırma Merkezi, Altınbaş Üniversitesi'ne bağlandı. 

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Enerji ve Çevre Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Altınbaş Üniversitesi tarafından yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Yönetmelik değişikliğine göre İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin adının Altınbaş Üniversitesi olarak değişmesinin ardından; Kemerburgaz Üniversitesi Enerji ve Çevre Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin adı da, bundan böyle Altınbaş Üniversitesi Enerji ve Çevre Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak değiştirildi. 

DANIŞMA KURULU OLUŞTURULACAK
Ayrıca Merkez’de; Müdür ve Yönetim Kurulu’ndan oluşan yönetim organlarına Danışma Kurulu da eklendi. Danışma Kurulu, Müdürün başkanlığında, Merkezin faaliyet konuları ile ilgili alanlarda çalışan en fazla 15 kişiden oluşacak. Danışma Kurulu üyeleri Müdürün önerisiyle Rektör tarafından üç yıl süreyle görevlendirilecek. Danışma Kuruluna Üniversite dışından da üye görevlendirilebilecek ve üyelik süresi sona erenler yeniden görevlendirilebilecekler.

Danışma Kurulu yılda en az bir kez Müdürün daveti üzerine toplanacak. Kurul, Merkezin amaçları doğrultusunda faaliyet alanları ile ilgili konularda görüş, öneri ve eleştirilerini Müdüre sunacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler