1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji Bakanı Dönmez’den yeni yıl mesajı 

Enerji Bakanı Dönmez’den yeni yıl mesajı 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yayınladığı yeni yıl mesajında tüm zorlukları en kısa sürede geride bırakacağımız bir yeni yıl temennisinde bulundu.

Enerji Bakanı Dönmez’den yeni yıl mesajı 

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yayınladığı yeni yıl mesajında tüm zorlukları en kısa sürede geride bırakacağımız bir yeni yıl temennisinde bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sosyal medya hesabı üzerinden videolu yeni yıl mesajı paylaştı. Bakan Dönmez mesajında, “Mesele insansa, enerjide bahaneye yer yok. 2020'de insanlık çok çetin bir sınav verdi. Biz de insanımızdan aldığımız güçle mazeret üretmeden, milletimiz ve ülkemiz için durmadan çalıştık. Tüm zorlukları en kısa sürede geride bırakacağımız bir yeni yıl temennisiyle” ifadesini kullandı. 

Öte yandan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı da yeni yıl mesajı yayınladı. “Tüm Türkiye’nin yeni yılı kutlu olsun” mesajını paylaşan Bakanlık, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in yeni yıl mesajını da paylaştı.

Bakan Dönmez’in yeni yıl mesajı şöyle:

“2020 yılı insanlık için oldukça zor bir yıl oldu. Ancak insanın olduğu her yerde umut ve umudun olduğu her yerde mucizelere gebe nice hayatlar var. Bu umudu her daim diri tutacak şey ise sahip olduğumuz enerji. Türkiye’nin enerjisi hiç bitmesin diye zorlu koşullarda dahi gece gündüz görevimizin başındaydık. Bizlere bu şevki, bu motivasyonu, bu azmi veren şey ise daha güzel günlere kavuşacağımıza olan sarsılmaz inancımızdı.

Fatih’in keşfiyle, içimizdeki enerjiyi denizlerimizin derin maviliğinde keşfettik. Tarihimizden ilham alan gemilerimizle deniz, deryaları dile getirdik.

Güneş’in sıcaklığını, rüzgarın gücünü, suyun coşkusunu yeşil enerjiyle buluşturduk. Enerjimizi yeniledikçe tazelendik.

Enerji teknolojilerinde ‘Made In Türkiye’ dönemini başlattık.

En büyük cevherimiz insanımızın gücüyle madenlerimizi değere dönüştürdük.

Biz gücümüzü insanımızın enerjisinden alıyoruz. Bu enerji bize yol gösteriyor, ilham veriyor, olmazları mümkün kılıyor.

Mesela insansa, enerjide mazerete yer yok.

Bu inanç, bu azim, bu kararlılık, içimizdeki enerji sayesinde çok daha büyük işlere talibiz. Her zaman milletimizin desteğiyle… Yeni yılınız kutlu olsun.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler