1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji Bakanı, sahte twitter hesabının peşine düştü

Enerji Bakanı, sahte twitter hesabının peşine düştü

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız adına 3 gün önce açılan twitter hesabının ‘sahte’ olduğu ortaya çıktı. ‘@taneryldz_ETKB.’...

Enerji Bakanı, sahte twitter hesabının peşine düştü

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız adına 3 gün önce açılan twitter hesabının ‘sahte’ olduğu ortaya çıktı. ‘@taneryldz_ETKB.’ hesabıyla açılan twitter hesabının sahte olduğunu belirten Enerji Bakanlığı yetkilileri, bu hesabı kimin açtığını araştırdıklarını söylediler.

 

Yıldız’ın sahte hesabından, “Yakın çalışma arkadaşlarımızın ve parti teşkilatlarımızın yoğun isteği üzerine bundan sonra bende şahsım olarak sosyal medyada yer alıyorum. Gerek bakanlığımla ilgili gerekse yardımcı olabileceğim tüm konularda buradan da sizlere faydalı olmaya çalışacağım. Aynı zamanda yaptığımız çalışmaları da elimden geldiğince buradan sizlerle paylaşmaya çalışacağım” demişti.

 

Ayrıca aynı hesaptan, İsrail’le enerji projelerinin söz konusu olmadığını belirterek “İsrail’in özrünün gerekçesinin enerji olmadığını kesin bir dille ifade ediyorum. Başka proje yapacak ülke mi kalmadı ki 9 şehidimiz varken, kalkıp İsrail ile enerji projesi yapalım. Böyle bir şey söz konusu olamaz” diye yazılmıştı. Hesapta, Bakan Yıldız’ın çeşitli organizasyonlarında çekilen fotoğrafları da paylaşılmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler