1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji Bakanı Yıldız; Cezayir, Libya ve Katar’a gidiyor

Enerji Bakanı Yıldız; Cezayir, Libya ve Katar’a gidiyor

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Cezayir, Libya ve Katar’a gidecek.Bakan Taner Yıldız,...

Enerji Bakanı Yıldız; Cezayir, Libya ve Katar’a gidiyor

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Cezayir, Libya ve Katar’a gidecek.
Bakan Taner Yıldız, yarın (5 Ocak 2013) Cezayir’de Başbakan Abdelmalek Sellal ile görüşecek, Enerji ve Madenler Bakanı Youcef Yousfi tarafından onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak. Bakan Yıldız ayrıca, bölgedeki Türk iş adamlarıyla görüşecek, Türk ve Cezayir basınıyla bir araya gelecek.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve beraberindeki heyetin ikinci durağı 6 Ocak 2013 Pazar günü Libya olacak. Yıldız, Trablus’ta Petrol ve Doğalgaz Bakanı Abdulbari El Arusi, Elektrik ve Yenilenebilir Enerji Bakanı Dr. Ali Muhammed Muhayrik ve Enerji İşlerinden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Avad El Barasi ile görüşecek.
Bakan Yıldız, Trablus’taki temaslarının ardından aynı gün akşam saatlerinde Katar’ın başkenti Doha’ya geçecek. Yıldız Doha’da, Katar Enerji ve Sanayi Bakanı Dr. Mohammed Bin Saleh Al-Sada ile görüşmesinin ardından Arap Elektrik Birliği 4.Genel Konferansı’na katılacak ve burada katılımcılara hitap edecek.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve beraberindeki heyet 7 Ocak 2013 Pazartesi akşamı yurda dönecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler