1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Enerji Bakanlığı 20 uzman yardımcısı alacak

Enerji Bakanlığı 20 uzman yardımcısı alacak

Enerji Bakanlığı, Ankara’da görevlendirmek üzere, sınavla 20 uzman yardımcısı alacak. 

Enerji Bakanlığı 20 uzman yardımcısı alacak

Enerji Günlüğü - Enerji Bakanlığı, Ankara’da görevlendirmek üzere, sınavla 20 uzman yardımcısı alacak. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Merkez Teşkilatında Ankara’da enerji ve tabii kaynaklar uzman yardımcısı unvanıyla görevlendireceği 20 kişiyi, sınavla işe alacak. 

Adaylar arasından 3 Hukuk Fakültesi mezunu; Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi mezunu 3 kişi; Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş 3 kişi; Jeoloji Mühendisliği mezunu 2 kişi; Çevre Mühendisliği mezunu 2 kişi; Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği bölümlerini bitirmiş 2 kişi; Makine Mühendisliği mezunu 2 kişi; bir Maden Mühendisliği mezunu ile bir Endüstri Mühendisliği mezunu ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Küresel ve Uluslararası İlişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler alanlarının birinden mezun bir kişi olmak üzere toplam 20 kişi seçilecek. 

Adayların KPSS sınavında aldıkları puanlara göre sıralama yapılacak ve Bakanlıkça yapılacak olan işe giriş sınavına, kadro sayısının 4 katı sayıda aday katılabilecek. 

Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı sayfası üzerinden online olarak yapacaklar. Başvurular 10 Ocak 2022 tarihinde saat 09.30’da başlayacak ve 12 Ocak 2022 günü saat 17.30’da sona erecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler