1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Enerji Bakanlığı 6 sözleşmeli bilişim personeli alacak

Enerji Bakanlığı 6 sözleşmeli bilişim personeli alacak

Enerji Bakanlığı 6 kişiyi sözleşmeli bilişim personeli olarak sınavla işe alacak.

Enerji Bakanlığı 6 sözleşmeli bilişim personeli alacak

Enerji Günlüğü - Enerji Bakanlığı 6 kişiyi sözleşmeli bilişim personeli olarak sınavla işe alacak. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında tam zamanlı statüde görevlendirmek üzere 6 kişiyi sözleşmeli bilişim personeli olarak işe alacak. 

Başvuru yapmak isteyenlerin KPSS-P3 puanı ve YDS puanı esas alınacak. Adayların ayrıca 4 yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olmaları gerekiyor. 

4 yıl eğitim veren fakültelerin mühendislik, fen edebiyat bölümleri ile eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olanlar da aylık brüt sözleşme ücret tavanı 2 kat olan pozisyonlar için başvurabilecekler. Ancak bu durumdaki adayların en az 3 yıllık meslek deneyimlerini belgelemeleri gerekecek. Ücret tavanı 3 katı geçmeyecek olanlar da en az 5 yıllık; 4 katını geçmeyecek olanlar ise en az 8 yıllık meslek deneyimini belgeleyecekler. 

İşe alıma konu olan pozisyonlar ve kaç kişinin alınacağı ise aşağıdaki gibi bildirildi.

  • Kıdemli Ağ Uzmanı: 1 kişi
  • Kıdemli Sistem Uzmanı: 1 kişi
  • Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı: 1 kişi
  • Kıdemli CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı: 1 kişi
  • Veri Tabanı Yönetimi Uzmanı: 1 kişi
  • Proje Yöneticisi: 1 kişi.

Başvurular 03 Nisan 2023 tarihinde başlayacak ve 14 Nisan 2023 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını e-Devlet sistemi, üzerinden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerindeki iş başvuru ekranından yapacaklar.

Önceki ve Sonraki Haberler