1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Enerji Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak

Enerji Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 5 kişiyi sözleşmeli bilişim personeli olarak işe alacak. 

Enerji Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 5 kişiyi sözleşmeli bilişim personeli olarak işe alacak. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, tam zamanlı istihdam etmek üzere 5 kişiyi sözlü sınava tabi tutarak, sözleşmeli bilişim personeli olarak işe alacak. 

Sözlü sınava girebilmek için 2020 veya 2021 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) P3 puanı almış olmak; İngilizce dilinde geçerli bir Yabancı Dil Sınavı (YDS), Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS) veya bu dilde yapılan eş değerliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen (CAE, CPE, TOEFL IBT, PEARSON PTE Akademik, vb.) diğer yabancı dil sınavlarından alınan yabancı dil puanı edinmiş olmak gerekiyor. 

Ayrıca fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca Kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olma şartı aranacak. 

Sınav sonucunda başarılı olanlardan iki kişi Sistem Uzmanı unvanıyla; birer kişi de Ağ Uzmanı, Kıdemli Yazılım geliştirme Uzmanı ve Yazılım Geliştirme Uzmanı unvanlarıyla işe alınacak. 

Her bir kadro için özel iş deneyimi ve mesleki birikim şartlarının da aranacağı sınavın başvuruları, 28 Mart 2022 günü başlayacak ve 08 Nisan 2022 günü sona erecek. Başvurular e-Devlet üzerinden online olarak yapılacak. 

Adaylar, sınavın yeri ve tarihiyle ilgili bilgilere, Kariyer Kapısı Platformu ve Bakanlığın internet adresi üzerinden erişebilecekler.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler