1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Enerji Bakanlığında Dış İlişkiler Öztürk Selvitop’a emanet

Enerji Bakanlığında Dış İlişkiler Öztürk Selvitop’a emanet

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Öztürk Selvitop atandı.

Enerji Bakanlığında Dış İlişkiler Öztürk Selvitop’a emanet

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü görevine Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Öztürk Selvitop getirildi. 

2022/406 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı uyarınca, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında açık bulunan Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü görevine, Öztürk Selvitop getirildi. 

ODTÜ Kimya Mühendisliğinde lisans ve yüksek lisans derecesi alan Öztürk Selvitop, Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde doktorasını yaptı. Doktora çalışmaları sırasında Türk Standartları Enstitüsü, Standart Hazırlama Gruplarında Petrol Grubu üyesi olarak yarı zamanlı görev aldı. 

2001 yılında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında mühendis olarak çalışmaya başlayan Selvitop, Enerji İşleri Genel Müdürlüğünde sırasıyla Şube Müdürü ve Daire Başkanı olarak görev yaptı ve 2018’de Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı ve bugün yeni göreve getirilmesine kadar bu görevini sürdürdü.

Önceki ve Sonraki Haberler