1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Enerji Bakanlığında kadro ve unvan değişiklikleri yapıldı

Enerji Bakanlığında kadro ve unvan değişiklikleri yapıldı

Enerji Bakanlığında bazı kadro, unvan ve derecelerde değişiklikler yapıldı.

Enerji Bakanlığında kadro ve unvan değişiklikleri yapıldı

Enerji Günlüğü - Enerji Bakanlığı merkez teşkilatında bazı dolu kadroların dereceleri; bazı boş kadroların ise unvanları değiştirildi. 

2023/471 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı uyarınca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının merkez teşkilatındaki bazı dolu kadroların dereceleri yükseltildi. Merkezdeki bazı boş kadroların ise unvan ve derecelerinde değişiklikler yapıldı. 

Karara göre Bakanlığın merkez teşkilatındaki 2 adet mali hizmetler uzmanı kadrosunun 5 olan dereceleri 4’e yükseltildi. 3’üncü derece bir mühendis kadrosunun derecesi 2’ye; 5’inci derece bir mühendis kadrosunun derecesi 4’e; 6’ncı derece bir kütüphaneci kadrosunun derecesi 4’e; 5’inci derece bir mühendis kadrosuyla 5’inci derece 3 tekniker kadrosunun dereceleri 4’e ve 4’üncü derece bir tekniker kadrosunun derecesi de 3’e yükseltildi. 

Bakanlığın merkez teşkilatında boş bulunan bir enerji ve tabii kaynaklar uzman yardımcısı; bir memur, bir bilgisayar işletmeni, 2 şoför ve 2 hemşire kadrosu olmak üzere toplam 7 boş kadroda ise aşağıda listelendiği şekilde unvan ve derece değişiklikleri yapıldı. 

  • Enerji ve tabii kaynaklar uzmanı: 1 adet; 1’inci derece
  • Enerji ve tabii kaynaklar uzmanı: 1 adet; 2’nci derece
  • Enerji ve tabii kaynaklar uzmanı: 1 adet; 3’üncü derece
  • Enerji ve tabii kaynaklar uzmanı: 1 adet; 5’inci derece
  • Başmüfettiş: 1 adet; 1’inci derece
  • Hemşire: 2 adet; 6’ncı derece.
Önceki ve Sonraki Haberler