1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Enerji Bakanlığı`nda rüzgar zirvesi!

Enerji Bakanlığı`nda rüzgar zirvesi!

Enerji Günlüğü - Türkiye'de rüzgar enerjisi yatırımlarının önündeki sorunlar, Enerji Bakanlığı'nda düzenlenecek bir zirvede masaya yatırılacak.Rüzgar...

Enerji Bakanlığı`nda rüzgar zirvesi!

Enerji Günlüğü - Türkiye'de rüzgar enerjisi yatırımlarının önündeki sorunlar, Enerji Bakanlığı'nda düzenlenecek bir zirvede masaya yatırılacak.

Rüzgar enerjisi alanındaki yatırımların, gösterilen bütün çabalara rağmen istenilen hıza ve seyiyeye ulaştırılamamaması, sektörün paydaşlarını harekete geçirdi.

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) 16 Şubat 2015 pazartesi günü Enerji Bakanlığı’nda Rüzgar sektör buluşması gerçekleştirecek.

Toplantıya Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Sayın Taner Yıldız başta olmak üzere, Enerji ve Çevre Komisyonu Başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, yatırımcıların üst düzey yöneticileri ve TÜREB üyeleri katılacak.

Rüzgar sektöründe henüz çözüme kavuşamayan orman ve inşaat izinleri, RES’lere karşı oluşan halk tepkisi, lisans iptalleri ve diğer sorunlar görüşülecek.

16 Şubat 2015 Pazartesi günü saat 10:00-13:00 arasında gerçekleştirilecek zirvenin 10:00-11:00 arasındaki açılış konuşmaları bölümü basına açık yapılacak. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam edecek.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler