1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji Bakanlığı`nın içinde yangın dışında protesto

Enerji Bakanlığı`nın içinde yangın dışında protesto

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı'nda öğlen saatlerinde kısa süreli yangın paniği yaşanırken dışarıda son enerji zamlarını...

Enerji Bakanlığı`nın içinde yangın dışında protesto

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı'nda öğlen saatlerinde kısa süreli yangın paniği yaşanırken dışarıda son enerji zamlarını protesto eylemi yapıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı binasında elektrik aksamında meydana gelen yangın nedeniyle bazı katları duman sarması üzerine kısa bir paniğin yaşandığı öğlen saatlerinde bakanlık önünde bulunan bir grup zam eylemi yaptı.

YANGIN KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ

Bakanlık görevlilerinin itfaiye ekiplerine haber vermesi üzerine bakanlık yerleşkesine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdivenle bakanlık çatısına çıktılar. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti.

Yangının Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın makam odasının bulunduğu katta meydana geldiği ve elektrik kablolarından kaynaklandığı belirtildi.

YÜZDE 9'LUK ZAM PROTESTO EDİLDİ

Doğalgaz ve elektriğe yapılan yüzde 9'luk zam, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde Halkevi üyeleri tarafından protesto edildi.

Eylemciler, “Başkanlık sarayınızın, füze savarlı uçağınızın, IŞID'e desteklerinizin faturasını bize kesemezsiniz” pankartı açıp, “maskeniz düştü teslim olun”,”zamlar savaş içindir” dövizleri taşıdı.

Eylem nedeniyle bakanlık çevresinde de yoğun güvenlik önlemi alındı.

Önceki ve Sonraki Haberler