1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji Borsası bu hafta görücüye çıkıyor

Enerji Borsası bu hafta görücüye çıkıyor

Enerji Günlüğü - Türkiye'de kuruluş hazırlıkları süren, Borsa İstanbul bünyesinde faaliyet gösterecek Enerji Borsası önümüzdeki hafta ilk kez kamuoyu...

Enerji Borsası bu hafta görücüye çıkıyor

Enerji Günlüğü - Türkiye'de kuruluş hazırlıkları süren, Borsa İstanbul bünyesinde faaliyet gösterecek Enerji Borsası önümüzdeki hafta ilk kez kamuoyu önünde çeşitli yönleriyle konuşulacak. 

Sektörel Fuarcılık tarafından, 24-26 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirecek Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre konferansı ICCI 2013 - 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında 26 Nisan Cuma günü Borsa İstanbul tarafından “Enerji Borsası” konulu bir oturum düzenlenecek. Oturumda yapılacak açıklamaların, enerji sektörünün merakla beklediği Enerji Borsası’na ilişkin sorulara da cevap oluşturması hedefleniyor.

Borsa İstanbul AŞ Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Kemal Yılmaz’ın yöneteceği oturuma, Turcas Enerji CEO’su Batu Aksoy, Enerji Ticareti Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karahan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Arz Güvenliği Daire Başkanı Abdulkadir Ongun ve Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Danışmanı Bora Oruç konuşmacı olarak katılacak.

Oturum, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ICCI 2013 kapsamında Kırmızı Salon’da saat 10.00’da başlayacak. Türkiye’nin bulunduğu coğrafyadaki en büyük ve en kapsamlı enerji fuarı ve konferansı olan ICCI 2013’te ulusal ve uluslararası en güçlü, en önemli enerji şirketleri yer alacak. Dünya enerjisi şirketlerinin kalbinin 3 gün boyunca İstanbul’da atmasını sağlayacak fuara 15 bin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Borsa İstanbul'u elektrik çarpmasın! Mehmet KARA'nın yazısı için tıklayınız...

Önceki ve Sonraki Haberler