1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji Çalışanları Haftası kutlanıyor

Enerji Çalışanları Haftası kutlanıyor

Türkiye genelinde enerji sektörü ve çalışanlarına yönelik farkındalık yaratmayı amaçlayan ‘Enerji Çalışanları Haftası’ bu yıl 8-15 Kasım tarihleri arası kutlanıyor. 

Enerji Çalışanları Haftası kutlanıyor

Enerji Günlüğü - Türkiye genelinde enerji sektörü ve çalışanlarına yönelik farkındalık yaratmayı amaçlayan ‘Enerji Çalışanları Haftası’ bu yıl 8-15 Kasım tarihleri arası kutlanıyor.  

Kalkınmada, büyümede, hayatın sürekliliğinde kritik bir role sahip olan enerji sektörü ve çalışanlarına yönelik farkındalık yaratmayı amaçlayan ‘Enerji Çalışanları Haftası’ bu yıl 8-15 Kasım tarihleri arası kutlanıyor. 

Petrol, doğalgaz, LPG ve elektriğin; sanayiden turizme, hizmet sektöründen hane halkına kadar tüm alanlarda vazgeçilmez olduğuna dikkat çekilen hafta boyunca, enerji sektöründe yer alanların özverili çalışmaları ile ilgili farkındalık yaratılması da hedefleniyor.

ENERJİ BAKANINDAN KUTLAMA

Enerji Çalışanları Haftası nedeniyle bir açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Anadolu coğrafyasının bereketini enerjiye dönüştüren tüm çalışanlarımızın Enerji Çalışanları Haftası kutlu olsun” dedi.

Dönmez, 7 Ekim 2019 tarihinde Antalya'da gerçekleştirilen 10. Türkiye Enerji Zirvesinde her yıl Kasım ayının ikinci haftasının “Enerji Çalışanları Haftası” olarak kutlanacağını ifade etmişti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler