1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji depolamaya düşük faizli kredi fırsatı

Enerji depolamaya düşük faizli kredi fırsatı

Merus Power Türkiye, enerji depolama yatırımlarını kolaylaştıracak bir adım attı. Şirket, enerji depolama sistemlerine özel düşük faizli ve geç ödemeli finansman desteği sunuyor.

Enerji depolamaya düşük faizli kredi fırsatı

Enerji Günlüğü - Merus Power Türkiye, Enerji Depolama Sistem yatırımı yapan firmalara Finlandiya’dan düşük faizli kredi desteği sunuyor.

Finlandiyalı enerji depolama sistemleri üreticisi Merus Power şirketinin Türkiye Şubesi, Merus Power Enerji Depolama Sistemleri (ESS) ile enerji depolama yatırımlarına finansman kolaylığı sağlıyor. Fin devletine ait bir finansman şirketi olan Finnvera ile düşük faizli kredi kullanılması için destek sağlayan Merus Power Türkiye ile yatırımcılar kredi ödemelerine sistem devreye alındıktan 6 ay sonra başlıyor.

HER MÜŞTERİYE ÖZEL OLARAK TASARLANIYOR

Merus Power'ın ölçeklenebilir ve modüler pil enerji depolama sistemleri, her işletmenin farklı ihtiyaçları için mümkün olan en akıllı çözümü sağlamak üzere her müşteriye özel olarak tasarlanıyor. Merus Power Enerji Depolama Sistemleri (ESS), operasyonel güvenilirliği artırmak için herhangi bir seviyede bir elektrik sistemine yerleştirilebiliyor.

Merus ESS yalnızca yenilenebilir enerji kaynaklarının daha sorunsuz entegrasyonunu sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda elektrik arzını ve talebini de dengelemeye yardımcı oluyor. Birincil güç kaynakları kesildiği anda gerçek zamanlı olarak kullanılabilen Merus ESS, tüm güç sistemi için üretim, iletim, dağıtımdan, mikro şebeke operatörlerine, son tüketiciye kadar tüm güç sistemi için fayda sağlıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler