1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Enerji devi Turcas, 42 Maslak’a taşındı

Enerji devi Turcas, 42 Maslak’a taşındı

Enerji Günlüğü - Turcas Petrol A.Ş (BİST: TRCAS) ve çatı kuruluşu Aksoy Holding A.Ş., Bay İnşaat tarafından 950 milyon TL’lik yatırımla hayata geçen...

Enerji devi Turcas, 42 Maslak’a taşındı

Enerji Günlüğü - Turcas Petrol A.Ş (BİST: TRCAS) ve çatı kuruluşu Aksoy Holding A.Ş., Bay İnşaat tarafından 950 milyon TL’lik yatırımla hayata geçen 42 Maslak projesinden satın aldıkları yeni yönetim ofisini teslim aldı. Grubun tüm operasyonları, Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımı ödülü sahibi Bay İnşaat - 42 Maslak projesinde yer alan 17 bin metrekarelik ofislerden yönetilecek.

Teslim töreninde konuşan Turcas CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Batu Aksoy, “Turcas ve Aksoy Holding olarak bir süreden beri sürdürdüğümüz ticari gayrimenkul yatırım araştırmaları Bay İnşaat ile yollarımızın kesişmesi ile sonuçlandı. 42 Maslak’a taşınacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mimari olarak dikkat çektiği kadar, fonksiyonelliği ve verimliliği de ön planda olan 42 Maslak’ta “Artful Living” konseptiyle tüm çalışanlarımızın bulundukları ortamdan alacakları ilhamla daha da etkin çalışacaklarına eminim. İstanbul’un en önemli iş merkezlerinden Maslak’ın ilk karma projesi olarak inşa edilen 42 Maslak’a taşınmak için son hazırlıklarımızı yapıyoruz. 42 Maslak’a taşınmamız ile Maslak’a yeni bir enerji getireceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı da, Türkiye'nin ekonomik gelişimi paralelinde kaliteli ofis alanı ihtiyacının arttığına dikkat çekti. Aksoy, sözlerini şöyle sürdürdü: “Artful Living konseptimiz, iş ve sosyal yaşamı sanatla zenginleştiriyor. İnşa ettiğimiz 42 Maslak, aynı zamanda bütün hukuki altyapıları tamamlanmış olarak ve bütün güvenlik prosedürleri yerine getirilen iş ve ofis alanlarıyla büyük şirketlerin radarlarında önemli yer tutuyor. Ülkemizin enerji devi Turcas'ın da genel yönetim merkezine ev sahipliği yapmak bizlere gurur veriyor. Turcas'ın 42 Maslak’a, 42 Maslak'ın da Turcas Grubu’na ve Aksoy Holding’e değer katacağına inanıyorum."

Önceki ve Sonraki Haberler