1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Enerji duayeni Saldanlı'nın hayatı kitaplaştırıldı

Enerji duayeni Saldanlı'nın hayatı kitaplaştırıldı

Denizli merkezli Aydem Enerji'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, enerji sektörünün yakından tanıdığı bir isim olan Ceyhan Saldanlı'nın hayatı kitaplaştırıldı. 

Enerji duayeni Saldanlı'nın hayatı kitaplaştırıldı

Enerji Günlüğü - Denizli merkezli Aydem Enerji'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, enerji sektörünün yakından tanıdığı bir isim olan Ceyhan Saldanlı'nın hayatı kitaplaştırıldı. 

Türkiye'nin önde gelen enerji sektörü oyuncularından Aydem Enerji'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı'nın 40 yılı aşan deneyimi bir kitapta toplandı. Ceyhan Saldanlı’nın hayatını konu alan “Işığa Doğru Ceyhan Saldanlı” isimli kitap, Elma Yayınevi tarafından yayımlanarak raflarda yerini aldı. Hayrettin Üçüncü ve Leyla Saral tarafından kaleme alınan kitap, okuyucusunu Saldanlı’nın hayatında iz bırakan acı tatlı hatıra duraklarına götürüyor.  

PROFESYONELLERE REHBER 

Ceyhan Saldanlı’nın iş hayatında önemli yer tutan girişimlerini, gelecek hedeflerini, sıfırdan zirveye giden yoldaki çabalarını, kariyer yolculuğunda karşılaştığı trajik olayları ve keskin virajları anlatan “Işığa Doğru Ceyhan Saldanlı”, pek çok genç profesyonel için rehber niteliği taşıyor.  

IŞIKLARI DAİMA YANIK TUTMAK

İş hayatında karşılaştığı tüm yaşanmışlıklarının gücüyle hedefinin, uzakta yanıp sönen bir ışığa ulaşmak değil; ışıkları daima yanık tutmak, memleketi elektrikle, enerjiyle buluşturmak olduğunu ifade eden Saldanlı, insana ve başarıya adanmış yaşam öyküsünü okuyucuyla buluşturuyor. 

KİTABIN GELİRİ EĞİTİM BURSLARINA 

Türkiye'de elektrik üretimi, dağıtımı ve satışı alanlarındaki yatırımların yanında güneş hücresi ve paneli üretimi gibi alanlarla da ilgilenen Ceyhan Saldanlı'nın hayat hikayesini anlatan kitabın gelirleri sosyal sorumluluk çalışmalarına tahsis edilecek. Kitap gelirleri eğitim burslarında değerlendirilecek. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler