1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji gazetecilerinden madencilere başsağlığı mesajı

Enerji gazetecilerinden madencilere başsağlığı mesajı

Enerji Günlüğü – Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği (EGAD) Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.Enerji...

Enerji gazetecilerinden madencilere başsağlığı mesajı

Enerji Günlüğü – Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği (EGAD) Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.

Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği (EGAD)Yönetim Kurulu tarafından yayınlanan başsağlığı mesajında olaydan duyulan üzüntü dile getirilerek şunlar ifade edildi:

“Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında çok sayıda maden işçisinin yaşamını yitirdiğini ve birçok maden işçisinin de mahsur kaldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Tüm ülkeyi derinden üzen müessif kazada yaşamını yitiren işçilere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralanan işçilere de acil şifalar diler; göçük altında kurtarılmayı bekleyen madencilerimizden sevindirici haberlerin gelmesini yürekten temenni ederiz.”

TENVA DA BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

Türkiye Enerji Vakfı da olayla ilgili bir başsağlığı mesajı yayınladı. TENVA Yönetim Kurulu tarafından yayınlanan başsağlığı mesajı ise şöyle:

“Manisa’nın Soma ilçesinde bulunan maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle çok sayıda maden işçisinin hayatını kaybettiğini, yine çok sayıda yurttaşın da maden ocağında mahsur kaldığını büyük üzüntüyle öğrendik. Kazada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Ayrıca mahsur kalan maden işçilerimizin sağ salim kurtarılmasını diliyoruz”.

Önceki ve Sonraki Haberler