1. YAZARLAR

  2. H. Zafer ARIKAN

  3. Enerji Günlüğü doğum gününü kutluyor…
H. Zafer ARIKAN

H. Zafer ARIKAN

Yazarın Tüm Yazıları >

Enerji Günlüğü doğum gününü kutluyor…

Değerli Okurlar,

Çok geniş bir alanı kapsayan enerji mutfağından her gün sıcak yemek çıkarmak çok kolay olmasa gerek. Ancak başta Genel Yönetmenimiz Mehmet KARA olmak üzere, editörlerimiz, yazarlarımız, habercilerimiz ve çalışanlarımız bu yemeklerin size servis edilmesinde büyük gayret gösteriyor, ayrı ayrı büyük özveride bulunuyorlar. Hepsine saygılarımı sunuyorum. Nice yıllara, nice başarılara…

Enerji Günlüğü, Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir okuyucu profiline sahip. Son derece donanımlı, meraklı, araştırmacı ama hepsinden önemlisi sorgulayıcı. Bunu siz değerli okuyucularımızın geri dönüşlerinden, sordukları soruların kalitesinden ve şu konuda da yazsaydınız vb. isteklerinden kolayca anlıyoruz. Enerji Günlüğü’ne emek veren herkes gibi, burada yazmaktan büyük bir keyif aldığımı ve gurur duyduğumu ifade etmek isterim.

Enerji Dünyası hemen her yazımda vurguladığım gibi çok hızlı dönüşüyor, çok farklı iş biçimlerinin ortaya çıkmasına neden oluyor ama hepsinden daha önemlisi insanoğlunun daha temiz, daha demokratik, sürdürülebilir gelecek planlamalarında önemli bir itici gücü oluşturuyor. 

Türkiye bölgedeki en önemli aktör ve son yıllarda özellikle yenilenebilir enerji alanında, çok önemli ilerlemeler kaydetti, daha da yol alacak. Şüphesiz bunlar yeterli değil. Ancak gelecek hayallerimiz güçlü ve motivasyonumuz yüksek olduğunda daha hızlı adımlar atmamız mümkün olabilecek.

Enerji dünyamıza haber ve bilgi servis edebilmek için emeğini esirgemeyen tüm Enerji Günlüğü ailesinin doğum gününü kutluyor, çıktıkları bu güzel yolculukta başarılar diliyorum.

Sevgiyle kalın,
H. Zafer ARIKAN

Önceki ve Sonraki Yazılar