1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji kaybına izleme sensörlü önlem

Enerji kaybına izleme sensörlü önlem

Enerji Günlüğü - Schneider Electric, dünyanın en küçük kablosuz enerji izleme sensörünü geliştirdi.Schneider Electric, dünyanın en küçük kablosuz...

Enerji kaybına izleme sensörlü önlem

Enerji Günlüğü - Schneider Electric, dünyanın en küçük kablosuz enerji izleme sensörünü geliştirdi.

Schneider Electric, dünyanın en küçük kablosuz enerji izleme sensörü PowerTag’i sektöre tanıttı. Kolay ve pratik kullanımı ile PowerTag, elektriksel hataların ve enerji kayıplarının önüne geçiyor, iş akışının devamlılığını sağlıyor.

Dünyanın en küçük kablosuz enerji izleme sensörü olan PowerTag, ticari veya endüstriyel binalardaki enerji kayıplarını tespit etmek, kritik yüklerin enerji sürekliliğini sağlamak ve elektriksel hatalara karşı önlem almak üzere geliştirildi.

PowerTag ile elektrik panosunda hiçbir değişiklik yapmadan ve ilave yere ihtiyaç duymadan son dağıtım yükleri “Class 1” hassasiyette ölçülebiliyor ve herhangi bir elektriksel hatadan önce alarmlar sayesinde gerekli önlemlerin alınmasına imkan tanınıyor. Böylece PowerTag, kritik yüklerin devamlı çalışmasını sağlayarak kesintisiz iş devamlılığı sunuyor.

ICCI-Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı 3-5 Mayıs'ta 

Enerji Günlüğü - Enerji sektörünün Avrasya'daki en önemli buluşması ICCI - Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı 03-05 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

PennWell International ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık arasında gerçekleşen ortaklık sonucunda bu yıl "ICCI Powered by POWER-GEN" mottosuyla düzenlenecek olan fuarda, sektöre yön veren 200'e yakın firma enerji sektörüne ilişkin yeniliklerini sergileyecek. 

Katılımcı firmalar Türkiye'nin yanı sıra Orta Doğu ve Balkan ülkeleri başta olmak üzere çeşitli ülkelerden profesyonel ziyaretçilerle bir araya gelip yeni iş bağlantıları ve anlaşmaları için fırsat yakalayacaklar. Fuar ayrıca, Yunanistan, Ürdün ve Kosova'dan gelecek önemli satın almacılara da ev sahipliği yapacak. 

KONFERANSTA ELE ALINACAK KONULAR

23 yıldır enerji sektöründeki gelişmelere ışık tutan ICCI Konferansları, bu yıl da önemli konu ve konuklarla sektörün geleceğine ışık tutacak. 4 salonda düzenlenecek eş zamanlı oturumlarda Enerji Sektöründe Yeni Teknoloji ve Uygulamalar, Yenilenebilir Enerji Kaynakları, Yerli Enerji Kaynakları, Enerji Altyapı Sistemleri, Kömür Teknolojileri, Nükleer Enerji gibi önemli konular ele alınacak. Ayrıca, Enerji Depolama ve Yeni Teknoloji Depolama Sistemleri, Enerji Endüstrisinde Dijitalizasyon, Gaz Ticareti Merkezi, Yenilenebilir Enerji Sektöründe Yerli Ekipman Üretimi, 5.000 MW ve YEKA’ların Türkiye Rüzgar Sektörüne Etkileri, Lisanssız GES’lerde Çatı Uygulamaları ve Önündeki Engeller gibi yepyeni konular da konferansın bu yıl öne çıkan başlıkları arasında yer alıyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler