1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji Kentleri Birliği (EKB) Denizli'de toplanacak

Enerji Kentleri Birliği (EKB) Denizli'de toplanacak

Denizli’de bugün gerçekleştirilecek olan Enerji Kentleri Birliği (EKB) Meclis Toplantısı’nda belediyelerin yenilenebilir enerji projeleri ele alınacak.

Enerji Kentleri Birliği (EKB) Denizli'de toplanacak

Enerji Günlüğü - Denizli’de bugün gerçekleştirilecek olan Enerji Kentleri Birliği (EKB) Meclis Toplantısı’nda belediyelerin yenilenebilir enerji projeleri ele alınacak.

Türkiye'de 150 üye belediyesi bulunan Enerji Kentleri Birliği (EKB) Meclis Toplantısı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılacak. Başkanlığını 2 dönemdir Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yaptığı Enerji Kentleri Birliği (EKB) Meclis Toplantısı 22 Ekim 2021 Cuma günü Karahayıt Mahallesi'nde gerçekleştirilecek. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın konuşmacı olarak katılacağı “Yenilenebilir Enerji Politikaları ve Belediyeler” paneli de düzenlenecek. 

Çok sayıda üye belediyenin başkanı ve meclis üyelerinin katılacağı organizasyonda yenilenebilir enerji projeleri ile Denizli’deki yenilenebilir enerji tesislerine de teknik ziyaretler yapılacak. Program kapsamında katılımcılara ayrıca Denizli'nin tarihi ve turistik değerleri de tanıtılacak. 

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler