1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji kesintisine karşı portatif jeneratör

Enerji kesintisine karşı portatif jeneratör

Zorlu geçen kış aylarında yaşanan elektrik kesintilerine karşı çözüm arayışı, tüketicileri portatif jeneratörleri araştırmaya yönlendiriyor. 

Enerji kesintisine karşı portatif jeneratör

Enerji Günlüğü - Kış aylarında ısınma ihtiyacının en öncelikli sıraya yükselmesi, bunun yanında pandemiyle birlikte evde geçirilen sürenin artması ve evden çalışma sisteminin yaygınlaşması sonucu elektrik tüketimi ve enerji ihtiyacı artan bireysel kullanıcıların şebekeye alternatif olarak kesintilerde kısa süreli elektrik ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri portatif jeneratör arayışları artıyor. Uygun fiyat aralıkları ve her türlü koşula uyum sağlayan farklı modelleri ile Aksa Portatif Jeneratörler, en güç şartlarda kullanıcılarına güven dolu bir kullanım imkânı veriyor.

aksajenerator2.jpgAksa Portatif Jeneratörler kolay taşınabilir yapıları sayesinde mesafe tanımaksızın her türlü ihtiyaç anında kullanıcıların yanında olacak şekilde tasarlanıyor. Enerji sürekliliğinin devamı açısından oldukça önemli ve güvenilir bir yere sahip olan Aksa Portatif Jeneratörler, çeşitli kullanım alanları için birbirinden farklı modeller sunarak kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Aksa Portatif jeneratörlerde akülü (marşlı) seçeneklerin yanı sıra, tüm modellerde (akü bitme ihtimaline karşı) ipli çalışma standart olarak sunuluyor. Ayrıca jeneratörün ürettiği elektriğin kalitesini (voltaj, frekans, çalışma saati) görebilmeniz için özel tasarlanmış LED ekran pek çok üründe standart olarak bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler