1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Enerji sektöründe ilk kez bir toplantı Metaverse ortamında gerçekleştirildi

Enerji sektöründe ilk kez bir toplantı Metaverse ortamında gerçekleştirildi

Özel dağıtım şirketi Enerya, Metaverse ortamında gerçekleştirdiği toplantıda; satış, pazarlama ve müşteri deneyimi ekiplerini biraraya getirdi. 

Enerji sektöründe ilk kez bir toplantı Metaverse ortamında gerçekleştirildi

Enerji Günlüğü - Ahlatcı Holding bünyesinde faaliyet gösteren Enerya Enerji; satış, pazarlama ve müşteri deneyimi ekiplerini Metaverse ortamında gerçekleştirilen bir toplantıda biraraya getirdi. Toplantıda, ”dijital platformlarda müşteri yaşam döngüleri” konusu tartışıldı.

Enerya, kısa süre önce hayata geçirdiği dijital uygulamalarıyla da abonelerinin hayatını kolaylaştıracak yenilikler geliştirmeye devam ediyor. Şirket, dijital uygulamalarıyla abonelerine ev konforunda işlem yapma şansı veriyor. 

Enerya’nın hayata geçirdiği ‘Online Randevu Sistemi’ ile aboneler, Müşteri Hizmetleri Ofisleri’ne gitmeden randevu alıp işlemlerini kolaylıkla, sıra beklemeden yapabiliyor. Enerya, WhatsApp İletişim Hattı uygulaması üzerinden de abonelerine doğal gaz işlemleri için çözümler sunmaya devam ediyor. Ayrıca aboneler; öneri, istek ve şikâyetlerini web chat uygulaması üzerinden de Enerya’ya iletebiliyorlar. Enerya’nın görevli personeli gelen bu talepleri hızlı bir şekilde çözümlüyor. 

2003 yılından bugüne doğal gaz dağıtımında faaliyet gösteren Enerya Enerji, Türkiye’nin en yaygın 2’inci özel doğal gaz dağıtım şirketi. Enerya Enerji, 10 şehirde 30 yıl süreyle doğal gaz dağıtım lisansına sahip olup, 1 milyon 600 binden fazla aboneye hizmet veriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler