1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji sektörünün nabzı Trabzon’da atıyor

Enerji sektörünün nabzı Trabzon’da atıyor

Trabzon, Enerji Bakanı Berat Albayrak ve EPDK Bakanı Mustafa Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu elektrik sektörünün kamu ve özel sektör yöneticilerini ağırlıyor.

Enerji sektörünün nabzı Trabzon’da atıyor

Enerji Günlüğü - Trabzon, Enerji Bakanı Berat ALbayrak ve EPDK Bakanı Mustafa Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu Türkiye enerji sektörünün kamu ve özel sektör yöneticilerini ağırlıyor. 

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) tarafından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Enerji Piasası Düzenleme Kurumu işbirliğiyle düzenlenen 9. Sektör Toplantısı Trabzon’da başladı.

ELDER Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’ın yanı sıra, 21 elektrik dağıtım şirketinin üst düzey yöneticileri ile kamu ve özel sektörden ilgililer katılıyor.

Toplantıda elektrik dağıtım sektörü merkezli olmak üzere sektörün sorunları, çözümler ve geleceğe dair projeksiyonlar üzerinde durulması bekleniyor. 

Enerji Günlüğü, Trabzon'daki Zirve'yi yerinde izliyor. Günün ilerleyen saatlerinde gelişmeleri Enerji Günlüğü'nden izleyebilirsiniz. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler