1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Enerji Turnuvası’nda ABOD İdmanyurdu şampiyon oldu

Enerji Turnuvası’nda ABOD İdmanyurdu şampiyon oldu

Enerji Günlüğü - 15 Şubat tarihinde başlayan ve 4 grupta karşılaşmaların yapıldığı Enerji Turnuvasında ABOD (Arıza Bakım Onarım Dağıtım) İdman...

Enerji Turnuvası’nda ABOD İdmanyurdu şampiyon oldu

Enerji Günlüğü - 15 Şubat tarihinde başlayan ve 4 grupta karşılaşmaların yapıldığı Enerji Turnuvasında ABOD (Arıza Bakım Onarım Dağıtım) İdman Yurduşampiyonluğu elde etti.

TEKSpor Halı Sahasında yapılan maçlar 80 gün sürdü. Enerji turnuvasında yaşananfutbol şöleninde 98 maç yapıldı. Mesai dışında hafta sonlarıbir araya gelen takımların katıldığı turnuvada 218 oyuncu yapılan futbol maçlarında ter attı.

ŞAMPİYON ABOD İDMANYURDU

Şampiyonluk kupasını SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven, ABOD İdman Yurdu takım kaptanı İbrahim Bakkaloğlu’na teslim etti. SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ABOD İdman Yurdu oyuncularına tek tek madalyalarını vererek tebrik etti. Güven, bu etkinliklerin çalışanlar arasında iletişimi güçlendiren, tanışmayı ve dayanışmayı arttıran bir rol oynadığını belirtti ve katkı sağlayan yöneticilere, tüm oyunculara, seyirci olarak izleyen çalışanlara ve ailelerine de teşekkür etti. Bekir Sami Güven, çok güzel bir final ile maçların tamamlandığını, herhangi bir sağlık sorunu yaşanmadan kupa töreninin gerçekleşmesinden, SEDAŞ’a yakışır bir futbol turnuvasının Kocaeli’den sonra Sakarya’da da çalışanlar arasında başarıyla tamamlanması nedeniyle mutluluk duyduğunu ve gelenekselleştirilerek turnuvanın sürdürülmesinin çalışanların iletişimine olumlu katkı sağlayacağını belirtti.

841 GOLÜN 44’ÜNÜ GOL KRALI ATTI

841 gol atılan enerji turnuvasında 44 golle Dağıtım Varlıkları takımında oynayan ve kalecilerin korkulu rüyası olan Özgür Ömez, Gol Kralı oldu. Özgür Ömez Gol Kralı kupasını,Dağıtım Varlıkları Müdürü Enver Aka’nın elinden aldı.

EN İYİ KALECİ

Enerji Turnuvasının en başarılı kalecisi Sakarya Endeks Gücünün kalesini koruyan ve turnuva boyunca panter kurtarışlarıyla dikkat çeken, en az gol yiyen kaleci ünvanını elde eden Abdullah Canoğlu oldu. Canoğlu kalesine çekilen şutlardan sadece 24 topun ağlarla buluşmasını engelleyemedi.

2.LİK KUPASINI DAĞITIM DİREKTÖRÜ 3’LÜK KUPALARINITES-İŞ BAŞKANI VERDİ

4’ncülüğe yer verilmeyen turnuvada Sakarya Endeks Gücü ile Dağıtım VarlıklarıSpor üçüncü olarak ayrı ayrı kupalarınıTES-İŞ Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu’nun elinden aldılar.

ABOD İdman Yurdu takımı Enerji Turnuvası Şampiyonluk maçında Küçük Müşteriler United takımını yenerek,4-1’lik skor ile finalde turnuvanın Şampiyonu oldu.

2.’lik kupasını Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan Küçük Müşteriler United takımına verirken, oyuncuları ve organizasyonda görev alan çalışanlarıayrı ayrı tebrik etti.

TEDAŞSPOR EN CENTİLMEN SEÇİLDİ

Turnuvanın kapanışında konuşma yapan TES-İŞ Başkanı İrfan kabaloğu, turnuvaya katılım sağlayan oyuncular ve takım yöneticileri ile organizasyona destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. En centilmen takım TEDAŞSpor seçildi. TEDAŞSpor oyuncuları turnuva boyunca hiç kart görmediler ve centilmen hareketleri ile beğeni topladılar. TEDAŞSpor plaketini Regülasyon Direktörü Ümit Bilek’ten aldı.Maçları yöneten hakemler adına Hakemler Cemiyeti Başkanına TES-İŞ Şube Sekreteri Naci Çolak tarafından teşekkür plaketi verildi. Organizasyon komitesi başkanı Duran Mutluya da tüm yöneticiler ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Turnuvayı izleyenlere meyve suyu ve tatlı ikram edildi. Ödül töreninde takımlar, yöneticiler ve taraftarlar birlikte fotoğraf çektirdiler. Turnuvadan sonra sahayı kutlama alanına çeviren izleyicilerle oyuncu arkadaşları halay çekerek başarılarını kutladılar.

Önceki ve Sonraki Haberler