1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Enerji UK yeni enerji verimliliği planı önerdi

Enerji UK yeni enerji verimliliği planı önerdi

Enerji UK, enerji verimliliğine ilişkin önlemler içeren ECO+ planını açıkladı.

Enerji UK yeni enerji verimliliği planı önerdi

Enerji Günlüğü - İngiliz ticaret birliği Enerji UK, artan enerji fiyatlarıyla mücadele edebilmek amacıyla ECO+ adıyla yeni bir enerji verimliliği planı belirledi.

İngiliz enerji sektörü çatı kuruluşu Enerji UK, yükselen enerji faturalarını düşürmek için uzun vadeli çözüm sağlayacağı tahmin edilen yeni bir bina enerji verimliliği programı önerdi.

Energy UK'nin önerdiği ECO+ planı, belediye vergi bantlarındaki hanelere yapı enerji verimliliği önlemleri oluşturmak için kısmi sübvansiyonlar sağlayarak çalışacak. Energy UK, bahsi geçen sübvansiyonların hükümet yatırımlarıyla finanse edileceğini öne sürdü.

ECO+’NIN DAHA FAZLA FONA ULAŞMASI BEKLENİYOR

ECO+ planına göre, fatura ödeyenler bu finansmana, programa gönüllü olarak katılan enerji tedarikçileri aracılığıyla erişebilecek. Energy UK, mevcut ECO planının aksine, ECO+’nın enerji tedarikçileri üzerindeki bir yükümlülük yaratmayacağını ve gönüllü bir program olarak daha fazla özel fonun kilidini açabileceğini aktardı.

Ayrıca kısmi sübvansiyonların tüketici katkılarıyla birleştirilmesini öneren modelin, binaların karbon salımından daha hızlı arındırılması konusunda yardımcı olması bekleniyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler