1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji Üniversitesi Türkiye’de 3 bin kullanıcıya ulaştı

Enerji Üniversitesi Türkiye’de 3 bin kullanıcıya ulaştı

Enerji Günlüğü - Schneider Electric’in enerji verimliliği konusunda farkındalığı artırmak hedefiyle 2010 yılında hayata geçirdiği Enerji Üniversitesi’ne,...

Enerji Üniversitesi Türkiye’de 3 bin kullanıcıya ulaştı

Enerji Günlüğü - Schneider Electric’in enerji verimliliği konusunda farkındalığı artırmak hedefiyle 2010 yılında hayata geçirdiği Enerji Üniversitesi’ne, bugüne kadar 165’ten fazla ülkede 165 bin kullanıcı katıldı. 150’ye yakın online kurs eğitimi sağlayan eğitim platformuna, Türkiye’den katılımcı sayısı 3 bine ulaştı. ABD'deki en eski enerji eğitim programı olan Institute of Energy Professionals ile birlikte geliştirilen ve enerji konusuyla ilgilenen herkese açık olan ücretsiz sertifika programını tamamlayanlar, Profesyonel Enerji Danışmanlığı Sertifikası almaya hak kazanıyor.

Dünyada ve Türkiye’de büyük ilgi gören eğitim programı, ilgili 18 şirketten onaylı eğitim desteği imkânıyla, 12 dilde 150’den fazla kurs içeriyor. Enerji konusuyla ilgilenen herkese, tüm üreticilere, satıcılara ve bayilere açık olan kursların tümü ücretsiz ve bir saatten kısa bir sürede tamamlanıyor. Ayrıca katılımcılar, Profesyonel Enerji Danışmanlığı Sertifikası için İngilizce yapılan sınava girebiliyor. Sonuç odaklı yaklaşımıyla platform, mühendislerin ve uzmanların bilgi ve deneyimlerini kullanıcılarına tek bir kaynaktan ulaştırıyor. Eğitimlerin online verilmesiyle kullanıcılar, kurslara istedikleri zaman istedikleri yerden erişebiliyor. Kurslarda, bir bölgedeki yapıların enerji kanallarıyla donatılmasında, belirlenen farklı verimlilik düzeylerinin sağlanması adına güvenli, sağlam ve uygun maliyetli olması için, karar verme, yönetme, planlama ve tasarım eğitimleri veriliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler