1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Enerji verimliliği belgesi iptal edilene tazminat yok

Enerji verimliliği belgesi iptal edilene tazminat yok

Enerji Günlüğü - Enerji verimliliğiyle ilgili yetki belgelerinin, şirketin kusuru nedeniyle iptal edilmesi halinde herhangi bir hak ve tazminat talebinde bulunulamayacak.Enerji...

Enerji verimliliği belgesi iptal edilene tazminat yok

Enerji Günlüğü - Enerji verimliliğiyle ilgili yetki belgelerinin, şirketin kusuru nedeniyle iptal edilmesi halinde herhangi bir hak ve tazminat talebinde bulunulamayacak.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı "Enerji Verimliliği Hizmetlerini Yürütecek Kurum ve Kuruluşlara Yetki Belgesi Verilmesi Hakkında Tebliğ'de değişik yaptı. Mevcut yetki belgelerinin geçerlilik süresi ve yenilenmesine ilişkin koşullarda değişikliğe gidilirken, bugün itibarıyla verilen yetki belgeleri sürelerinin sonuna kadar eğitim hizmeti verilebilmesi için eğitim hizmeti verenler veya vermek isteyenler gerekli bilgi ve belgeleri yetki belgesi aldıkları kurum veya kuruluşa sunacak.
Yetki belgesi kapsamındaki faaliyetlerin enerji verimliliği mevzuatına uygun olarak gerçekleştirilmesi sağlanacak. Yetki belgesinin belirlenen koşullara aykırı davranışlar ve şirketin kusuru nedeniyle iptal edilmesi halinde herhangi bir hak ve tazminat talebinde bulunulamayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler