1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Enerji verimliliğinde danışmanlık toplantısı yapılacak

Enerji verimliliğinde danışmanlık toplantısı yapılacak

Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Projesi kapsamında danışmanlık hizmetlerinin kapsamı ve ihale süreci hakkında bilgilendirmelerde bulunmak üzere 8 Eylül’de online toplantı düzenlenecek.

Enerji verimliliğinde danışmanlık toplantısı yapılacak

Enerji Günlüğü - Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Projesi kapsamında danışmanlık hizmetlerinin kapsamı ve ihale süreci hakkında bilgilendirmelerde bulunmak üzere 8 Eylül’de online toplantı düzenlenecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, enerji verimliliğine ilişkin düzenlenecek bir toplantı duyurusunda bulundu. Duyuruya göre, “Energy Efficiency in Public Buildings Project (EEPBP) – Kamu Binalarında Enerji Verimliliği Projesi” kapsamında “EVD’ler, Enerji Etüt Şirketleri ve ETKB’nin Eğiticilerinin Teknik Kapasitesinin Geliştirilmesi” ve “EVD Piyasasının Güçlendirilmesi, Enerji Verimliliği Finansmanı ve EVD’lerin Kamu Sektörüne Yönelik Kapasitesinin Geliştirilmesi” başlıklı danışmanlık hizmetlerinin kapsamı ve ihale süreci hakkında bilgilendirmelerde bulunmak üzere 8 Eylül 2020 tarihinde saat 10.00’da elektronik ortamda bir toplantı gerçekleştirilecek. 

Toplantıya katılım sağlayacak danışmanların 7 Eylül 2020 mesai bitimine kadar [email protected] adresine e-posta göndermeleri gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler