1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerji yatırımcıları 17.’inci EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda buluşuyor

Enerji yatırımcıları 17.’inci EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda buluşuyor

17.’inci EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı bölgesel olarak özel ve ticari odaklı adımlar atmak için 200'den fazla yenilenebilir enerji paydaşını biraraya getiriyor.

Enerji yatırımcıları 17.’inci EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda buluşuyor

Enerji Günlüğü - 17.’inci EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı “Energy is Future” mottosuyla bu yıl da 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 300’ü aşkın firmanın katılımıyla düzenlenecek.

Dünyanın net sıfıra giden yol haritasında yenilenebilir enerjide ortak bir hedefe koşan ulusal ve uluslararası enerji ve kamu hizmeti liderleri, STK’lar, finansman ve yatırım karar vericileri ile birlikte yenilenebilir enerjinin önde gelen hizmet ve çözüm sağlayıcıları 17.’inci EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda buluşuyor. 17.’inci EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı bölgesel olarak özel ve ticari odaklı adımlar atmak için 200'den fazla yenilenebilir enerji paydaşını biraraya getiriyor.

SEKTÖRÜN ULUSLARARASI BULUŞMA NOKTASI

Karma bir yenilenebilir enerji fuarı olan “17.’inci EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı” hem Güneş ve Rüzgar Enerjisi santrali kurulumu hizmeti veren EPC firmalarını, güneş paneli üreticilerini, rüzgar santrali proje paydaşları olan üretici ve hizmet sağlayıcıları, elektrikli araç şarj hizmeti sektörünü ve yenilenebilir enerji santralleri kurulumu projelerinde hizmet veren 25’i aşkın alt sektörü bir arada, yatırımcısıyla buluşturuyor. Fuar katılımcıları arasında yenilenebilir elektrik şebeke teknolojileri, güç elektroniği ve teknolojilerinden sorumlu işletmelerin yanı sıra güneş ve ısı pompası teknolojileriyle ilgili firmalar da yer alıyor. Fuarın bu yılki yıldızı olan enerji depolama sektörü ile ilgili üretici ve hizmet sağlayıcılarının da en önde gelenleri yine yatırımcı ve ziyaretçi ile 17.’inci EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda buluşacak.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler