1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Enerjiciler müşteri memnuniyetinde önde

Enerjiciler müşteri memnuniyetinde önde

Enerji Günlüğü - Türkiye Kalite Derneği'nin (KalDer) çalışmasına göre Aygaz, BP Gaz ve Mogaz&Lipetgaz müşteri memnuniyetinde lider markalar olarak...

Enerjiciler müşteri memnuniyetinde önde

Enerji Günlüğü - Türkiye Kalite Derneği'nin (KalDer) çalışmasına göre Aygaz, BP Gaz ve Mogaz&Lipetgaz müşteri memnuniyetinde lider markalar olarak öne çıktı. 

KalDer ve uluslararası araştırma kuruluşu KA Araştırma tarafından 81 ilde 6 bin 94 tüketici ile bilgisayar destekli telefon anketi yoluyla yapılan Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksinin (TMME) 30. ölçüm sonuçları açıklandı. 2013 yılının 1. çeyreğinde LPG distribütörleri, cep telefonları, GSM hizmetleri, hızlı servis restoranları ve Banka Kredi Kartları sektörlerini kapsayan araştırma sonuçlarına göre Aygaz, BP Gaz, Mogaz&Lipetgaz, iPhone, Turkcell Hazır Kart, Domino’s Pizza ve Maximum Card müşteri memnuniyetinde lider markalar arasında yer aldı.

LPG'DE SIKI REKABET

LPG Distribütörleri sektöründe liderliği paylaşan markalar Aygaz, BP Gaz ve Mogaz&Lipetgaz oldu. Yoğun rekabetin gözlendiği sektörde, müşteri memnuniyeti endeksinin 2010 yılından beri sürdürdüğü pozitif trendin devam ettiği gözlendi. LPG Distribütörleri sektörünün endeksi 2013 yılında yüzde 1.2’lik artışla 83 puana yükseldi.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler