1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjide Kamu Hizmeti ve Özelleştirme Çalıştayı yapılıyor

Enerjide Kamu Hizmeti ve Özelleştirme Çalıştayı yapılıyor

Enerji Günlüğü - Enerji Sanayi ve Maden Kamu Emekçileri Sendikası (ESM) tarafından düzenlenen Enerjide Kamu Hizmeti ve Özelleştirme Çalıştayı Ankara'da...

Enerjide Kamu Hizmeti ve Özelleştirme Çalıştayı yapılıyor

Enerji Günlüğü - Enerji Sanayi ve Maden Kamu Emekçileri Sendikası (ESM) tarafından düzenlenen Enerjide Kamu Hizmeti ve Özelleştirme Çalıştayı Ankara'da Petrol İş Sendikası Konferans Salonu'nda 19 Ocak 2013 tarihinde yapılacak. Üç oturum halinde gerçekleştirilecek etkinlikte saat 09:30'da başlayacak. ESM Eğitim ve Basın Yayın Sekreteri Hüseyin Fincan ile Genel Başkan Mustafa Şenoğlu'nun açılış konuşmalarının ardından başlayacak Enerji Sektörü ve Kamu Hizmeti başlıklı birinci oturum 10:00'da yapılacak. Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Ali Yiğit'in başkanlığındaki ilk oturumda Ankara Üniversitesi SBF öğretim Üyesi Doç. Dr. Seyhan Erdoğdu, Türkiye Elektrik Kurumu (TEK) eski genel müdürü Gültekin Türkoğlu, Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü'nden Dr. Yeliz Şanlı konuşacaklar.
Gazeteci Bahadır Selim Dilek'in başkanlığındaki ikinci oturumun başlığı ise Enerjinin Aktörleri... Bu bölümde eski ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı Hikmet Uluğbay, Petrol Mühendisleri Odası Enerji Politikaları Çalışma Grubu Başkanı Necdet Pamir, Makine Mühendisleri Odası Enerji Çalışma Grubu Başkanı ve Dünya Enerji Konseyi Türkiye Milli Komitesi Üyesi Oğuz Türkyılmaz, Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdür Müşaviri Çetin Koçak konuşacaklar.
Elektrik Sektörünün Durumu ve Geleceği başlıklı son oturum ise ESM Eğitim ve Basın Yayın Sekreteri Hüseyin Fincan başkanlığında yürütülecek. Bu bölümde Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar, Meteoroloji Mühendisleri Odası Eski Başkanı İsmail Küçük, Elektrik Mühendisleri Odası 42. Dönem Yazmanı Erdal Apaçık ve Elektrik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kaymakçıoğlu konuşacaklar.

Önceki ve Sonraki Haberler