1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Enerjide yerli ekipman paneli

Enerjide yerli ekipman paneli

Enerji Günlüğü - Türkiye’de yenilenebilir enerji yatırımları ve projelerde yerli ekipman kullanımı konusu, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda masaya...

Enerjide yerli ekipman paneli

Enerji Günlüğü - Türkiye’de yenilenebilir enerji yatırımları ve projelerde yerli ekipman kullanımı konusu, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda masaya yatırılacak. Toplantıyı Genel Yayın Yönetmenimiz ve DÜNYA GAzetesi Enerji Editörü/Yazarı Mehmet Kara yönetecek. 

Ekonomi Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ege Bölgesi Sanayi Odası, DEİK Enerji İş Konseyi, İzmir Kalkınma Ajansı ve Enerji Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ENSİA) işbirliği ile düzenlenen “Türkiye’nin Yenilenebilir Enerji Vizyonu: Yerli Ekipman Üretimi Paneli” 9 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. EBSO’nun ev sahipliğinde saat 13:30’da başlayacak toplantının açılış konuşmalarını EBSO Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar, DEİK Enerji İş Konseyi Başkanı Süreyya Yücel Özden, Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Oğuz Can ve Ekonomi Bakanlığı Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım yapacak. 

DÜNYA Gazetesi Enerji Editörü/Yazarı ve Enerji Günlüğü Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Kara’nın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panel kısmı ise saat 14:00’te başlayacak. Panelde EBSO Enerji ve Enerji Verimliliği Çalışma Grubu Başkanı ve Enerji Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Vatansever, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kümelenme  Destek Programı Yöneticisi Tolga Arıcan, İzmir Kalkınma Ajansı Planlama Programlama ve Koordinasyon Birim Başkanı Murat Çelik, Northel Elektromekanik CEO’su ve Enerji Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ENSİA Başkan Yardımcısı Ahmet Cem Yalçın, ZENİT Enerji CEO’su Can Sözen ve AERO Rüzgar Endüstrisi AŞ Genel Müdürü Alper Kalaycı konuşacaklar.

Panelin ardından saat 17:00-19:00 arasında kokteyl bölümüne geçilecek. Etkinlik ücretsiz ve katılmak isteyenler http://etkinlik.ebso.org.tr/ adresinden kayıt yaptırabiliyor. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler