1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Enerjinin devleri Petroleum’da buluşuyor

Enerjinin devleri Petroleum’da buluşuyor

Enerji Günlüğü - Yıllık işlem hacimleri 7 milyar doları aşan enerji sektörünün büyük oyuncuları, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 11'inci...

Enerjinin devleri Petroleum’da buluşuyor

Enerji Günlüğü - Yıllık işlem hacimleri 7 milyar doları aşan enerji sektörünün büyük oyuncuları, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 11'inci Uluslararası Petroleum İstanbul Fuarı'nda buluştu. 14 Nisan'a kadar sürecek petrol, LPG, madeni yağ ve ekipman sektörlerinde faaliyet gösteren yerli ve yabancı 200'den fazla firmanın katıldığı fuara 50 binden fazla ziyaretçi bekleniyor. Enerji Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akıncı, bu yıl ilginin çok yüksek olduğunu söyledi.

YABANCI AKINI VAR

Akıncı, fuarın enerji yatırımlarının yeni merkezleri olan Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Asya bölgelerine açılmak isteyen firmalar için de büyük bir fırsat ortamı yaratacağını belirtti. Mustafa Akıncı, "Irak, Lübnan, Tunus, Ürdün, Sudan'dan kalabalık iş heyetleri geliyor. Ayrıca Türkiye'nin her yerinden gelecek olan ticaret odaları yöneticileri de üyeleri için ziyaretlerde bulunacak" dedi. Akıncı, şöyle devam etti: "Petroleum İstanbul, enerjide çok önemli yasal ve ikincil mevzuat düzenlemelerinin yapıldığı bir dönemde hem kamu hem de özel sektörü bir araya getirecek. Fuarın her kesim için yararlı geçeceğini düşünüyoruz." 

Önceki ve Sonraki Haberler