1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa, Altın Pusula ödülünü aldı

Enerjisa, Altın Pusula ödülünü aldı

Enerji Günlüğü - Enerjisa Dağıtım Şirketleri, TÜHİD’in düzenlediği Altın Pusula ödüllerinde Kurumsal Sosyal Sorumluluk-Eğitim dalında ödül aldı.Enerjisa...

Enerjisa, Altın Pusula ödülünü aldı

Enerji Günlüğü - Enerjisa Dağıtım Şirketleri, TÜHİD’in düzenlediği Altın Pusula ödüllerinde Kurumsal Sosyal Sorumluluk-Eğitim dalında ödül aldı.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri, Toroslar EDAŞ, Başkent EDAŞ ve Ayedaş, bölgelerinde gerçekleştirilen ve dünyadaki enerji kaynaklarının bilinçli olarak kullanılması ve enerji verimliliği konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan Enerjimi Koruyorum Projesi ödül aldı. Bu zamana dek 330 Enerjisa Enerji çalışanının gönüllü katkısı ile hayata geçirilen projeyle eğitimlerle 250 binden fazla öğrenciye ulaşıldı.

PROJE İLE ÜLKENİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü Murat Pınar; “Biz, ülkemizin öncelikli konu başlıklarından biri olan enerji verimliliği hakkında farkındalık arttırmak üzere çalışmalar yürütüyoruz. Bu konuyu kurumsal sorumluluklarımızın en başında görüyoruz. Enerjimi Koruyorum ismi ile yola çıktığımız projemiz, gönüllü çalışanlarımızın katkısı ile çocuklarımızın geleceğine yatırım yaptığımız bir eğitim projesi. 3 dağıtım bölgemizde çalışan gönüllü arkadaşlarım, 8 yıldan beri sürdürdüğümüz Proje dahilinde, Şirketimizin geleceğe karşı sorumluluk taşıyan yüzünü temsil ediyorlar. Çocuklarımıza okullarda verdiğimiz eğitimler ve sergilediğimiz tiyatro oyunlarının yanı sıra, çağın gerekliliklerine uyumlu olarak Projeyi dijital kanallarla da yaygın hale getiriyoruz. http://www.enerjimikoruyorum.org web sitesi ve IOS ve Android telefonlarda oynanabilen oyun uygulaması üzerinden de çocuklara ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler