1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa dağıtım şirketlerine Stevie Ödülü

Enerjisa dağıtım şirketlerine Stevie Ödülü

Enerji Günlüğü - Enerjisa Dağıtım Şirketleri, Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde enerji sektöründe “Yılın Müşteri Hizmetleri Departmanı”...

Enerjisa dağıtım şirketlerine Stevie Ödülü

Enerji Günlüğü - Enerjisa Dağıtım Şirketleri, Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde enerji sektöründe “Yılın Müşteri Hizmetleri Departmanı” kategorisinde bronz ödüle layık görüldü. 

Sabancı Holding ile Alman E.ON’un Türkiye enerji sektöründeki ortaklığı Enerjisa’nın dağıtım şirketlerinden AYEDAŞ, Başkent ve Toroslar, dünyanın en başarılı kurumlarını değerlendiren Stevie Uluslararası İş Ödülleri 2017’de ödül kazandı. Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde Enerjisa, “Yılın Müşteri Hizmetleri Departmanı” kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu. Ödül, Türkiye’deki elektrik dağıtım şirketlerinin bu alanda aldığı ilk ödül özelliğine sahip.  

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü Murat Pınar, konuya ilişkin açıklamasında AYEDAŞ, Başkent ve Toroslar bölgelerindeki 14 ilde 20 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti verdiklerini hatırlattı. Her geçen yıl artan abone sayısıyla kapsamlı bir müşteri ilişkileri operasyonu yürüttüklerini kaydeden Pınar, “Üç bölgeye de hizmet veren 800 kişilik çağrı merkezleriyle 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz. Aynı zamanda, yenilikleri ve farklı müşteri eğilimlerini de takip ederek Twitter, Facebook, SMS ve mobil uygulama gibi yeni kanallar üzerinden de müşterilerimize ulaşmaya devam ediyoruz” dedi. 

Sektörde ilk defa Stevie Ödülü kazanan firma olmaktan duydukları memnuniyeti vurgulayan Murat Pınar, “Bu prestijli ödül ile uluslararası platfomlarda da kıyas görerek ne kadar değerli çalışmaları hayata geçirdiğimizi bir kez daha gördük. AYEDAŞ, Başkent ve Toroslar bölgelerimizde daha iyiyi hedefleyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler