1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa Enerji çalışanları TEDAŞ Dijital Atölye ile eğitilecek

Enerjisa Enerji çalışanları TEDAŞ Dijital Atölye ile eğitilecek

Üç bölgenin elektrik dağıtıcısı Enerjisa Enerji, kendi çalışanlarını zamandan ve mekandan bağımsız eğitim verilmesini sağlayan TEDAŞ Dijital Atölye Sistemi ile eğitecek.

Enerjisa Enerji çalışanları TEDAŞ Dijital Atölye ile eğitilecek

Enerji Günlüğü - Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) ile Enerjisa Grubu arasında, çalışanların eğitimi konusunda işbirliği anlaşması imzalandı. TEDAŞ Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı ile Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü Oğuzhan Özsürekçi’nin katıldığı imza töreninde TEDAŞ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Yağız ve Zafer Turut, Hukuk Müşaviri Ayşegül Hacıömeroğlu Ekiz ve Daire Başkanları Ahmet Özçelik ile Mehmet Alparslan Karaboğa da hazır bulundu.

ZAMANDAN VE MEKANDAN BAĞIMSIZ EĞİTİM

Anlaşmaya göre, Başkent, İstanbul Anadolu ve Toroslar elektrik dağıtım bölgelerinin işletmecisi Enerjisa Enerji, kendi çalışanlarını zamandan ve mekandan bağımsız eğitim verilmesini sağlayan TEDAŞ Dijital Atölye Sistemi ile eğitecek.

TEDAŞ Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı, “Dağıtım sektörünün kamu tarafı olarak ürettiğimiz çalışmaların özel sektör tarafından benimsenmesi çok sevindirici. Bu işbirliği dağıtım sektöründe kamu ve özel sektörün birlikte hareket edilebilmesine iyi bir örnektir. Ürünümüze gösterilen ilgi bizleri ziyadesiyle motive etti” dedi.

OĞUZHAN ÖZSÜREKÇİ: MÜKEMMEL PROJE

Enerjisa Enerji Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü Oğuzhan Özsürekçi ise konuşmasında TEDAŞ Dijital Atölye Sistemi’ni “mükemmel bir proje” olarak nitelendirdi. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Özsürekçi, “Çalışanlarımızın eğitimine büyük katkı sunacağına inandığım bu protokol ile elde ettiğimiz kazanımları teknik eğitim portföyümüze entegre ederek iş süreçlerimizi geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler