1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa Enerji, online işlemlerini hızlandırıp kolaylaştıracak

Enerjisa Enerji, online işlemlerini hızlandırıp kolaylaştıracak

Enerjisa Enerji, online işlemlerin çok daha hızlı ve kolay hale gelmesi ile aktif kullanıcı sayısını iki katına çıkarma hedefiyle mobil uygulamasını yeniledi.

Enerjisa Enerji, online işlemlerini hızlandırıp kolaylaştıracak

Enerji Günlüğü - Enerjisa Enerji, müşteri hizmet kanallarından olan Enerjisa Mobil uygulaması ve Enerjisa Online Hizmetler Merkezinin tasarım ve altyapısını tamamen yeniledi. 

Türkiye elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri şirketi olan Enerjisa Enerji, 3 milyonun üzerinde indirilme ile sektördeki rekoru elinde bulunduran mobil uygulamasını titizlikle çalışarak geliştirdi. Şirket, online işlemlerin gerçekleştirilebildiği websitesini de yeni yüzüyle müşterilerinin kullanımına sunuyor. Enerjisa Enerji müşterileri yeni abonelik, abonelik iptali dahil tüm elektrik işlemlerini, Online Hizmetler Merkezi ve uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirilebilen Enerjisa Mobil üzerinden tamamlayabiliyor.

Online Hizmetler Merkezi ve Enerjisa Mobil uygulaması ile Enerjisa Enerji müşterileri zamandan tasarruf ederek diledikleri zaman diledikleri yerden birçok işlemi gerçekleştirebiliyor. Bu uygulama kullanıcılara tek tıkla üye olabilme, abonelikten fatura ödemeye randevudan başvuruya kadar tüm işlemlerini kolaylıkla tamamlayabilme olanağı sunuyor. 

“KULLANICI SAYISINI İKİ KATINA ÇIKARACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Yenilenen dijital kanalları ile ilgili görüşlerini aktaran Enerjisa Perakende Satış Şirketleri Genel Müdürü Ersin Esentürk, “Müşteri geribildirimlerinden yola çıkarak büyük özveriyle yazılım sürecini tamamladığımız, tamamen bugünün dünyasına, trendlerine uygun olarak uzman ekiplerle tasarladığımız Online Hizmetler Merkezi ve Enerjisa Mobil uygulamasını müşterilerimizin hizmetine Haziran 2023 tarihinde sunduk. Enerjisa Mobil, her gün gelişen yapısıyla, daha fazla işlem için hizmet vermeye devam ediyor. Müşterilerimizin uçtan uca kusursuz bir deneyim yaşamalarını sağlayarak memnuniyetlerini daha da artıracağımıza ve kullanıcı sayısını iki katına çıkaracağımıza inanıyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler