1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa fastpay işbirliğiyle faturalarda %10 tasarruf imkanı

Enerjisa fastpay işbirliğiyle faturalarda %10 tasarruf imkanı

Enerji Günlüğü - Enerjisa müşterileri 14 ilde faturalarını DenizBank’ın mobil ödeme sistemi fastPay uygulamasından ödeyerek, ödedikleri tutarın yüzde...

Enerjisa fastpay işbirliğiyle faturalarda %10 tasarruf imkanı

Enerji Günlüğü - Enerjisa müşterileri 14 ilde faturalarını DenizBank’ın mobil ödeme sistemi fastPay uygulamasından ödeyerek, ödedikleri tutarın yüzde 10’u üzerinden aylık 10 TL’ye kadar ücret iadesi alabilecekler.

DenizBank ve Enerjisa, 14 ilde elektrik faturasını fastPay uygulamasından ödeyecek tüketicilere, ayda 10 TL’ye kadar fatura tutarının %10’u oranında iade avantajı sağlamak üzere önemli bir iş birliğine imza attı. İstanbul Anadolu yakası, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kastamonu, Karabük, Bartın, Zonguldak, Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Kilis ve Osmaniye illerindeki Enerjisa müşterileri, DenizBanklı olsun ya da olmasın, mevcut fatura tutarlarını fastPay aracılığıyla ödemeleri durumunda, hem 10 TL’ye kadar iade hem de kredi kartına komisyon ödemeden yararlanabilecekler. 

Bu kapsamda Enerjisa müşterileri, diledikleri bankaya ait kredi kartını fastPay uygulamasına tanımlayarak fatura ödemelerini hiçbir komisyon ödemeksizin gerçekleştirirken, ödedikleri tutarın yüzde 10’u üzerinden aylık 10 TL’ye, kampanya son tarihi olan 31.12.2019’a kadar ise 50 TL’ye kadar ücret iadesi avantajından yararlanabilecek. Ücret iadeleri en geç bir hafta içerisinde kullanıcıların fastPay hesaplarına aktarılacak. Ayrıca Şubat ayı içinde DenizBank kredi kartları ile fastPay üzerinden yapılan fatura ödemelerinde 10 TL’ye varan ekstra bonus hediye de kazanabilecekler. Kampanya 2019 sonuna kadar devam edecek.

YENİLİKÇİ VE MÜŞTERİ ODAKLI YAKLAŞIYORUZ

Enerjisa Enerji İnsan Kaynakları ve Bilişim Başkanı Gül Erol, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Enerjisa’da tüm süreçlerimizi tasarlarken sektörümüze öncülük edecek; çağı yakalayan, yenilikçi ve teknoloji odaklı yaklaşımları benimsiyoruz. Odağımıza müşterilerimizi alıyor; Enerjisa ile temas ettikleri ilk andan itibaren mutlu bir deneyim yaşatmayı ve yüzlerinde bir gülümseme yaratmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda, sahip olduğumuz fiziksel ve dijital kanallarımızı sürekli geliştiriyor ve hizmetlerimizi çeşitlendiriyoruz. DenizBank’ın mobil ödeme sistemi fastPay ile yaptığımız iş birliğinin de, bu yenilikçi yaklaşımımızla oldukça uyumlu olduğuna ve müşterilerimizin faturalarını en kolay ve en uygun koşullarda ödemelerini sağlama hedefimize çok değerli katkılarda bulunacağına inanıyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler