1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa işbirliğiyle Teknosa mağazalarında LED aydınlatma kullanılacak

Enerjisa işbirliğiyle Teknosa mağazalarında LED aydınlatma kullanılacak

Enerjisa Enerji ve Teknosa’nın başlattıkları LED Aydınlatma dönüşümü işbirliği kapsamında ilk olarak İstanbul Canpark AVM’ deki Teknosa mağazasında LED dönüşüm uygulaması devreye alındı.

Enerjisa işbirliğiyle Teknosa mağazalarında LED aydınlatma kullanılacak

Enerji Günlüğü - Enerjisa Enerji ve Teknosa’nın başlattıkları LED Aydınlatma dönüşümü işbirliği kapsamında ilk olarak İstanbul Canpark AVM’ deki Teknosa mağazasında LED dönüşüm uygulaması devreye alındı.

İşimin Enerjisi çatısı altında verimlilik ve tasarruf odaklı ürünlerle yenilenebilir enerji kullanımını artıran çözümler geliştiren Enerjisa Enerji ile Teknosa, enerji verimli aydınlatma dönüşümünü başlatıyor. İş birliği kapsamında ilk olarak İstanbul Canpark AVM’ deki Teknosa mağazasında LED dönüşüm uygulaması devreye alınırken, 2022 yılında 20 mağazada 2.500 adet armatürün LED dönüşümünün tamamlanması hedefleniyor. Uygulama ile enerji tasarrufunun yanı sıra ortamın aydınlık düzeyi ile hem çalışanların hem de müşterilerin konforu artırılıyor.

“SORUMLU TÜKETİMLE DAHA YEŞİL BİR DÜNYA HAYAL EDİYORUZ”

Enerjisa Enerji A.Ş. CEO’su Murat Pınar, işbirliğine ilişkin yaptığı açıklamada, yenilikçi ürünleriyle müşterilerinin yatırım maliyetini hafifleterek, enerji verimliliği yatırımlarından da tasarruf etmelerine olanak sağladıklarını kaydetti. Pınar, “Teknosa ile başlattığımız ve 5 yıllık süreçte daha da yaygınlaştırmayı planladığımız LED aydınlatma dönüşümü ile Teknosa’nın enerji verimliliği ve tasarrufu konusunda hedeflerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. İşimin Enerjisi kapsamında sunulan çözümlerimiz sanayi, kamu ve iştirakleri, turizm ve sağlık sektörleri gibi birçok alanda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların hayatını kolaylaştırmaya odaklanıyor ve en önemlisi sorumlu tüketimle daha yeşil bir dünya hayal ediyoruz” dedi.

TEKNOSA AYDINLATMADA ENERJİ TASARRUFUNA 2020’DE BAŞLADI

Teknosa CEO’su Sitare Sezgin de 2020 yılında mağazalarında otomasyona geçerek, çevre dostu aydınlatma çözümlerini tercih ederek, 2300’den fazla hanenin yıllık tüketimi kadar enerji tasarrufu sağlamaya başladıklarını hatırlattı. Sezgin, “Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarımızda müşteri deneyimini sürekli iyileştirirken, çevre duyarlılığını odağımıza alıyoruz. Mağazalarımızda hayata geçirilen LED dönüşümü ile enerji tasarrufunun yanı sıra müşterilerimize daha aydınlık bir alışveriş ortamı sağlamış olacağız. Önümüzdeki dönemde ekosistemimizi ve tüketicilerimizi sürece katarak sürdürülebilirlik adımlarımızı güçlendireceğiz. Enerjisa ile iş birliğimiz de uzun soluklu şekilde çeşitlenerek devam edecek” ifadesini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler