1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa İşlem Merkezi sayısını 105’e çıkaracak

Enerjisa İşlem Merkezi sayısını 105’e çıkaracak

Enerji Günlüğü - Enerjisa, Müşteri Hizmetleri Merkezleri’ne ek olarak Enerjisa İşlem Merkezleri’nin sayısını 105’e çıkaracak.  Enerjisa,...

Enerjisa İşlem Merkezi sayısını 105’e çıkaracak

Enerji Günlüğü - Enerjisa, Müşteri Hizmetleri Merkezleri’ne ek olarak Enerjisa İşlem Merkezleri’nin sayısını 105’e çıkaracak.  

Enerjisa, Türkiye’nin 14 ilinde 9 milyon müşterisi için İşlem Merkezi sayısını yüzde 90 artırarak 2018 yılı sonuna kadar 105’e çıkaracak.

Enerjisa Enerji CEO’su Kıvanç Zaimler, Enerjisa olarak “abone” anlayışından “müşteri” anlayışına geçerek tüketicilerin değişen ihtiyaçlarına çözümler sunmayı amaçladıklarını ifade etti. Zaimler, “Müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesini artırmayı ve aynı zamanda bu hizmetlerimizi daha da yaygınlaştırarak müşterilerimize daha yakın ve kolay hizmet vermeyi hedefliyoruz” dedi.

Enerjisa Enerji’nin faaliyet gösterilen üç bölgede elektrik abonelik başvuruları ve abonelik sonrası müşteri hizmetleri için 2016 yılı itibariyle, tamamen yenilenmiş 68 adet Modern Müşteri Hizmet Merkezi (MHM) ile hizmet verdiklerini hatırlatan Zaimler, “Yetkili tahsilat noktalarımız olan Enerjisa İşlem Merkezleri (EİM)’miz, müşterilerin elektrik abonelik başvurularını almaya başlıyor. Enerjisa İşlem Merkezleri sayısı, geçen haftalarda Adana, Mersin ve Osmaniye illerimizin farklı lokasyonlarında açılan 10 yeni nokta ile 65’e ulaştı. Bu sayıyı Haziran sonuna kadar 85’e, yılsonuna kadar da 105‘e ulaştıracağız” diye konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler