1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa seçim öncesi bakım çalışmalarını tamamladı

Enerjisa seçim öncesi bakım çalışmalarını tamamladı

Enerjisa dağıtım şirketleri seçim öncesi şebeke bakımlarını tamamlayarak enerji arz güvenliği için tedbirler aldı.

Enerjisa seçim öncesi bakım çalışmalarını tamamladı

Enerji Günlüğü - Enerjisa Dağıtım Şirketlerince faaliyet gösterilen illerde seçim sürecinde kullanılacak önemli bina ve tesislerin elektrik alt yapısında gerekli bakımlar yapıldı. 

Türkiye hafta sonu düzenlenecek Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine hazırlanırken, Enerjisa Dağıtım Şirketlerince faaliyet gösterilen illerde seçim sürecinde kullanılacak önemli bina ve tesislerin elektrik alt yapısında gerekli bakımlar yapıldı, tedbirler devreye alındı.

“SEÇİM GÜNÜ 24 SAAT SAHADA OLACAĞIZ”

Türkiye’de Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ olmak üzere 3 elektrik dağıtım bölgesindeki 14 ilde hizmet veren Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Şebeke ve Sistem İşletme Direktörü Nuri Osman Çalışkan, yaklaşan seçimlere yönelik alınan tedbirler hakkında, "Seçimlerin elektrikte kesintisiz ve güvenilir olarak devam etmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Seçim günü 24 saat esaslı olarak tüm arkadaşlarımız sahada ve hazır olacak. Toplamda 7 bin 700 kişi ve 2 bin 800 araçla seçim günü sahalarda ve nöbet yerlerinde bulunacağız" dedi.

DEPREM BÖLGESİNDE KONTEYNERLERE ENERJİ BESLENECEK

Çalışkan, Türkiye genelinde 20 milyonun üzerindeki nüfusa hizmet verdiklerini kaydederek, 3 dağıtım bölgesinde 544 noktada gerekli tedbirleri aldıklarını ve çeşitli kapasitelerde yaklaşık 1000 jeneratör temin ettiklerini kaydetti. Çalışkan ayrıca, deprem bölgesindeki Hatay ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde de şebekelerin sorunsuz çalışabilmesi için buradaki konteynerlere enerji beslemelerini sağladıklarını söyledi.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri, Başkent EDAŞ ile Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak’ta, Ayedaş ile İstanbul Anadolu Yakasında, Toroslar EDAŞ ile Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Mersin ve Osmaniye illerinde çalışmalarını sürdürüyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler