1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Enerjisa Üretim 200 çocuğu basketbolla buluşturdu

Enerjisa Üretim 200 çocuğu basketbolla buluşturdu

Enerjisa Üretim, Güler Legacy iş birliği ile Çanakkale ve Balıkesir’de gerçekleşen basketbol kampları ile altıncı kez çocuklarla buluştu.

Enerjisa Üretim 200 çocuğu basketbolla buluşturdu

Enerji Günlüğü - Enerjisa Üretim, Güler Legacy ile Çanakkale ve Balıkesir’de çocuklara özel basketbol kampları düzenlediler.

Türkiye özel sektör elektrik üreticisi Enerjisa Üretim, Güler Legacy ile Çanakkale ve Balıkesir’de düzenledikleri basketbol kampları ile çocukları, sporun birleştirici gücüyle bir araya getirdi. Bedensel ve zihinsel gelişime büyük katkı sağlayan spor dallarından biri olan basketbol ile çocuklara ulaşan Enerjisa Üretim ve Güler Legacy, 3 yıldır ülkenin farklı illerinde gerçekleştirdikleri basketbol kampları ile binden fazla çocuğun gelişimine katkı sağladı. 

Şirketler bu sene Çanakkale ve Balıkesir’de gerçekleştirilen Basketbol Kampları ile toplam 200 öğrenci ile buluştu. Yılın diğer kampları da Aydın, Muğla ve Adana’da gerçekleştirilecek.

ÇOCUKLAR BASKETBOLUN DUAYEN İSİMLARİYLE BİR ARAYA GELECEK

Enerjisa Üretim CEO’su İhsan Erbil Bayçöl, yıl içerisinde Adana, Aydın ve Muğla şehirlerinde çocukları basketbolun duayen isimleriyle bir araya getireceklerini belirterek, “Sporu ve basketbolu çocuklarımıza sevdirmek bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. Geleneksel hale getirdiğimiz basketbol kamplarında bizimle yer alan Güler ailesine teşekkür ederiz” dedi.

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler