1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa Üretim, tedarikçilerine dijital finansman olanakları sunuyor

Enerjisa Üretim, tedarikçilerine dijital finansman olanakları sunuyor

Enerjisa Üretim, teknoloji ve dijital alanlardaki deneyimiyle, tedarikçilerine uygun koşullarda finansman olanağı sağlayacak Tedarikçi Finansmanı Programı’nı başlattı.

Enerjisa Üretim, tedarikçilerine dijital finansman olanakları sunuyor

Enerji Günlüğü - Enerjisa Üretim, başlattığı Tedarikçi Finansmanı Programı ile tedarikçilerine alacaklarını erken tahsil etme, nakit akışlarını düzenleme ve kısa vadede finansmana erişme olanakları sundu. 

Türkiye’nin özel sektör elektrik üretim şirketi Enerjisa Üretim, teknoloji ve dijital alandaki deneyimiyle tedarikçilerinin hayatında fark yaratacak bir uygulamayı hayata geçirdi. Enerjisa Üretim tarafından Akbank, Türkiye İş Bankası, Alternatif Bank, Burgan Bank ve Figopara iş birliğiyle başlatılan Tedarikçi Finansmanı Programı kapsamında finansman süreçlerinin dijital ortama taşınmasıyla tedarikçiler, daha hızlı ve sürdürülebilir bir sisteme kavuşuyor. Program ile Enerjisa Üretim tedarikçileri alacaklarını erken tahsil etme, nakit akışlarını düzenleme ve kısa vadede finansman sağlama ayrıcalığına sahip oluyor.

Tedarikçi Finansman Programı ile tedarikçilere sunulan avantajlar şöyle: 

Tedarikçi Finansman Programı sayesinde; Enerjisa Üretim ekosistemi içerisinde yer alan, başta KOBİ’ler olmak üzere tüm tedarikçilere ek teminat vermeden finansman kolaylığı sağlanacak.

Programı kullanan tedarikçiler, Enerjisa Üretim’in kredi fiyatlamasından faydalanma olanağına sahip olacak. 

Tedarikçiler faturalarının vadesini beklemeden, piyasaya göre rekabetçi faiz oranlarıyla nakit akışlarını yönetecek ve işletme sermayesi ihtiyacını karşılayabilecek.

Tedarikçiler bu program sayesinde onaylı faturalarının vade tarihlerini şeffaflıkla takip edebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler