1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa yüzden fazla okul yeniledi

Enerjisa yüzden fazla okul yeniledi

Enerji Günlüğü - Enerjisa’nın en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan okul yenileme çalışmaları çerçevesinde kırsal alanda 100’den fazla...

Enerjisa yüzden fazla okul yeniledi

Enerji Günlüğü - Enerjisa’nın en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan okul yenileme çalışmaları çerçevesinde kırsal alanda 100’den fazla okul yenilendi ve binlerce öğrenciye ulaşıldı.

Enerjisa’nın sosyal sorumluluk platformu Enerjik Gönüller, ilköğretim çağındaki çocukların daha iyi koşullarda eğitim alması için hayata geçirdikleri projeler ile Adana, Bandırma, Çanakkale, Mersin, Antalya, K.Maraş, Muş, Trabzon, Siirt’te yüzden fazla okul yenilendi, binlerce öğrencinin eğitim koşulları iyileştirildi ve 170 binden fazla öğrenciye enerji verimliliği eğitimi verildi.

OKUL YENİLEME PROJESİ

Enerjik Gönüller’in katkısıyla hayata geçen projelerden bir tanesi de Enerjisa’nın en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan okul yenileme çalışmaları. Okul Yenileme Projesi 2009 yılında, Enerjisa’nın faaliyet gösterdiği illerde 15 okulun gönüllü çalışanların desteği ile yenilenmesiyle başladı. Şehir merkezlerinden uzak, inşa edildiğinden bu yana yenilenmemiş okulların yenilendiği proje ile Adana, Bandırma, Çanakkale, Mersin, Antalya, K.Maraş, Muş, Trabzon, Siirt lokasyonlarında 100’den fazla okula ve binlerce öğrenciye ulaşıldı.

Bu seneki okul yenileme çalışmalarında Enerjik Gönüller çocukların kitaplara erişimine de destek olmak için tüm lokasyonlarından okuma kitapları topladı. Kitaplar Muş Alpaslan bölgesindeki ihtiyaç sahibi okullara ulaştırıldı.

Enerjisa çalışanları ayrıca, ilköğretim öğrencilerinin enerji verimliliği konusunda bilinçlenmesi için gönüllü eğitmen olarak 170 binden fazla öğrenciye eğitim verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler