1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa’nın İVME programına başvurular başladı

Enerjisa’nın İVME programına başvurular başladı

Enerjisa Enerji’nin sektöründeki inovasyon ve sürdürülebilir çözümleri desteklemek amacıyla hayata geçirdiği İVME programına 26 Ocak 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Enerjisa’nın İVME programına başvurular başladı

Enerji Günlüğü - Enerjisa Enerji’nin enerji sektörüne yönelik çözümler geliştiren girişimlere destek sağlayan açık inovasyon programı olan İVME Programı, dördüncü yılına özel olarak yenilenen bir konseptle başvurularını almaya başladı.

Enerji endüstrisinde sürdürülebilir ve etki çözümler sunmayı hedefleyen girişimciler için bir fırsat olan İVME programı, katılımcı girişimlerin ürün ve hizmetlerini ölçeklendirmelerine yardımcı olmayı, onların büyümesine katkı sağlamayı ve enerji sektöründeki inovasyonu hızlandırmayı amaçlıyor. Programın bu yılki dönemi, daha önceki yıllarda olduğu gibi Yenilenebilir Enerji Depolama Çözümleri, Akıllı Şebekeler ve Robotik Sistemler, E-mobilite Şarj ve Ulaşım Çözümleri gibi alanlara odaklanıyor, ancak yeni eklemeler ve iyileştirmelerle daha geniş bir etki alanı hedefliyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 26 OCAK 

İVME’nin dördüncü dönem başvuru süreçleri 18 Aralık’ta başladı. Son başvuru tarihi 26 Ocak 2024 olarak belirlenen programa; enerji endüstrisinde etkili, yenilikçi ve ürünleşmiş projelere sahip, gelir üreten ürünler, hizmetler veya iş modelleri geliştiren girişimciler başvurularını yapabilecekler. Girişimcilerin enerji sektöründeki inovasyonunu hızlandıracak olan programa İVME’nin resmi web sitesi üzerinden başvurulabilecek. Sonuçlar başvuru sahiplerine e-posta yoluyla iletilecek. Programa dair daha fazla bilgi ve başvuru için www.viveka.com.tr/enerjisa/ivme adresi ziyaret edilebilir. 

“PROGRAM ENERJİ SEKTÖRÜNDE İNOVASYONU HIZLANDIRMAK İÇİN TASARLANDI”

Enerjisa Enerji’nin sektöre yönelik çözümler geliştiren girişimlere destek sağlayan programı hakkında açıklamalarda bulunan Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar, “İVME programının sunduğu mentorluk, danışmanlık hizmetleri ve özel eğitimler ile girişimcilerin enerji sektöründeki inovasyonunu hızlandırmak için tasarlandı. Bu konudaki kararlılığımız ve ortaya koyduğumuz destek sayesinde hem sektöre hem de topluma katkı sağlayan fikirlerin hayata geçirilmesine katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu programla birlikte girişimcilerin ürün ve hizmetlerini ölçeklendirmelerine, büyümelerine katkıda bulunacağına inanıyoruz. İnsan ve teknoloji odağıyla daha akıllı ve yeşil bir dünyaya katkı sağlamak en önemli amacımız. Sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine koyan, fayda sağlayacağına inandığımız her fikrin hayata geçirilmesine var gücümüzle destek olacağız” dedi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler