1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Enerjisa'ya reklam ödülü

Enerjisa'ya reklam ödülü

Enerji Günlüğü -  Enerjisa, “Türkiye’nin Enerjisi” sloganı ile hayata geçirdiği, bütünleşik pazarlama kampanyası ile Effie’de ‘Gümüş’...

Enerjisa'ya reklam ödülü

Enerji Günlüğü -  Enerjisa, “Türkiye’nin Enerjisi” sloganı ile hayata geçirdiği, bütünleşik pazarlama kampanyası ile Effie’de ‘Gümüş’ ödüle layık görüldü.

Enerjisa, Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği tarafından düzenlenen ve Türkiye reklam dünyasının Oscar’ları olarak adlandırılan Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması 2016’da ‘Gümüş’ ödül kazandı. 

412 kampanya yarıştığı yarışmada 20 milyon nüfusu elektrikle buluşturan, 9 milyon müşterisine yenilikçi çözümler sunan Enerjisa, müşteri odaklı yaklaşımını yeni marka kimliği ile kamuoyuyla tanıştırdığı reklam kampanyasıyla söz konusu ödüle layık görüldü.

HALKIN ELEKTRİKLE İLİŞKİSİNİ YENİDEN ŞEKİLLENDİRİYORUZ

Enerjisa CEO’su Kıvanç Zaimler, sektöre ilk Effie ödülünü kazandırmanın gurunu yaşadıklarını belirterek, “Kampanyamızla gerek yeni marka yüzümüzle, gerekse müşterilerimize sunduğumuz ihtiyaca özel hizmetlerimizle Türk halkının elektrikle ilişkisini yeniden şekillendirmek üzere yola çıktık. Vizyoner yaklaşımımızla sektörümüze yeni bir yaklaşım getirdik, ışığın ve dinamizmin rengini taşıdık. Bu ödül de bizim doğru bir yolda ilerlediğimizin ve markamıza ne kadar değerli bir yatırım yaptığımızın en güzel ispatı” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler