1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa`ya Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü

Enerjisa`ya Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü

Enerji Günlüğü - Enerjisa, Enerjimi Koruyorum enerji verimliliği projesi ile Uluslararası JCI Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülünü kazandı.JCI, Genç Girişimciler...

Enerjisa`ya Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü

Enerji Günlüğü - Enerjisa, Enerjimi Koruyorum enerji verimliliği projesi ile Uluslararası JCI Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülünü kazandı.

JCI, Genç Girişimciler ve Liderler Derneği’nin düzenlediği Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yarışmasında En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi, Büyük Şirket Kategorisinin kazananı Enerjimi Koruyorum enerji verimliliği projesi ile Enerjisa oldu.

Enerjisa’nın sosyal sorumluluk platformu olan “Enerjik Gönüller” ile çalışanlarının gönüllü katılımıyla verilen Enerji Verimliliği Eğitimleri ‘Dünyanın Enerjisini Ben Koruyorum!’ sloganıyla, bugüne kadar Başkent EDAŞ, AYEDAŞ ve Toroslar EDAŞ’ın faaliyet gösterdiği illerde 280 okulda 190.000 ilköğretim çağındaki öğrenciye ulaştı.

HEDEFİMİZ KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUKTA DA ÖNCÜ OLMAK

5 Haziran 2015, Cuma günü düzenlenen ödül töreninin ardından konu hakkında değerlendirmede bulunan Enerjisa CEO’su Yetik K. Mert, “Enerjisa olarak sadece faaliyet gösterdiğimiz alanlarda sektörümüzün öncüsü olmayı değil, kurumsal sosyal sorumluluk açısından da öncü ve referans şirket olmayı hedefliyoruz. Ülkemizin enerji alanında en önemli konularından biri olan enerji verimliliği hakkında geleceğimizin elçileri ilkokul öğrencilerinde enerji tasarruf algısını uyandıracak ve yaygınlaştıracak çalışmaları sürdürmeye büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda kurguladığımız Enerji Verimliliği Eğitimlerinin Genç Girişimciler ve Liderler Derneği, JCI gibi prestijli bir kurum tarafından ödüllendirilmesi bizler için büyük bir onur. Bu ödül, eğitimleri bizzat veren Enerjisa’nın gönüllü çalışanlarınındır.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler