1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa`ya sürdürülebilirlik ödülü

Enerjisa`ya sürdürülebilirlik ödülü

Enerji Günlüğü - Enerjisa EDAŞ, İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği'nin düzenlediği 2. İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları Yarışması'nda...

Enerjisa`ya sürdürülebilirlik ödülü

Enerji Günlüğü - Enerjisa EDAŞ, İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği'nin düzenlediği 2. İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları Yarışması'nda ödül aldı.

İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği'nin düzenlediği 2. İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları Yarışması'nda Enerjisa EDAŞ, "Ekonomik İnovatif Uygulama" dalında "Mobil Krikolu Merkez" projesiyle ödüle hak kazandı.

KOLAY, HIZLI VE GÜVENLİ BİR TASARIM

2014 yılından itibaren Enerjisa dağıtım bölgeleri Başkent EDAŞ, AYEDAŞ ve Toroslar EDAŞ'ta devreye alınan 31 adet merkezde uygulanan projeyle; zaman kazancı kaynaklı kârlılıkta ve verimlilikte artış elde edilmesinin yanı sıra, modern bir konteyner tasarımı ile sosyal ve daha küçük bir alanda ağır zemin tadilatı gerektirmemesiyle çevresel katkı da sağlayan Mobil Krikolu Merkez, maksimum seviyede iş sağlığı güvenliğini yazılımsal ve donanımsal olarak sağlayarak hızlı ve kolay şekilde tesis edilebilmesiyle dikkat çekti.

Önceki ve Sonraki Haberler